onsdag, mars 11, 2009

En tidig onsdag

(Foto av fru Pusselbit)

Min man ska alldeles strax iväg och jag har varit uppe för att se till att han inte glömmer av allt som han måste ha ordning på! ;)

Idag ska han ju iväg långt här ifrån och jag hoppas att det kommer att gå bra för honom. Efter katastrofsöndagen var han rejält avslagen i måndags, men han berättade ingenting för sin chef. Jag tyckte att hans chef skulle ha större förståelse över varför min man var så fruktansvärt trött på jobbet om han fick veta vad som hände då, men som sagt, min man är inte så pratsam av sig...

Denna dag verkar bli en mulen dag, men om det kommer att snöa lika mycket som igår vet jag ännu inte. Hoppas inte det, för nu vill jag ha vår och solsken!

Har räknat ut att jag kommer att få ca 27 chiliträd framöver och börjar undra redan nu vilka av mina vänner som skulle bli glada över ett chiliträd. Känner att 27 stycken är lite för många för mig... tänk att bara ha en massa chiliträd i fönstren, det vore något! ;D

Nu ska jag fortsätta här och önskar er alla en härlig onsdag! =)

13 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon i stugan! Kanske blev lite väl många träd :) Här har vi samma tråkiga snöoväder, vad jag längtar till bar packe :) få gå barfota i gräset... :) Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Jag hade tyckt att det vore jättekul med ett chiliträd i fönstret så jag tror att dom du ger ett kommer bli jätteglada. =)

Anonym sa...

Hej vännen! Har du planterat 27 chiliträd. Det kan förståss bli lite många:=)

Allt möjligt och omöjligt sa...

Vi får väl ändå hoppas att det inte kommer mer snö. Nog är nog, nu vill vi ha vår och sol. Kram Eva

Anonym sa...

Det var ett väldigt bra dagens
ord!!!!
Svägerskan

Anonym sa...

Jag önskar även dig en härlig onsdag
Kramen

Anonym sa...

Nej nu vill man verkligen ha vår!!
Ursäkta en människa som inte har det mista gröna fingrar, men vad är ett chiliträd?
Kramis

Anonym sa...

Hejsan!

Ja, det är inte konstigt om man blir lite (mycket!!!) trött efter dylika nätter! <:-) Det får inte bli för många såna... Phu!

Det är nog många som skulle bli glada om de fick en chiliplanta! :-)

Ang alla kvarglömda schampooflaskor på jobbet så är det ALDRIG nån sort som passar mej och mitt hår!?! Jag är lite kräsen med schampoo faktiskt - har lite besvärligt hår... :-) Så de får stå kvar i evigheters evigheter - tills de har avdunstat eller blivit "lånade" av någon som glömt ta med eget...

Ha en fin fortsättning på dagen! :-)

Anonym sa...

Tycker jag du ska göra.

Ha en toppen dag

Kram
annsan

Anonym sa...

En hel rad med chiliträd i fönstren låter HÄRLIGT!!! Vad mycket god mat det skulle bli! Du är duktig, fru Pussel!=)
Ha en riktigt bra dag Du också, vännen! Skönt att de gör en ordentlig utredning av din migrän...hoppas du blir bättre och slipper alla dessa anfall!
Kramar
Erika

Anonym sa...

Ja det låter som att du får skänka bort lite chiliträd :-)

Anonym sa...

hur ser ette chiliträd ut?
hm. visst flera som undrar. :)

Anonym sa...

Fy man blir så slut av att bekymra sig för barnen. Man är ju beredd att offra både höger och vänster ben för dem. Man vill bara ta bort det onda - bums :-/

Karlar kan vara så envisa ibland, inte berätta *sschhh* ;-)

Hur mår sonen nu?