söndag, mars 29, 2009

En lugn och skön söndag! =)

(Foto av Fru Pusselbit)

Vi har sovit utomordentligt gott i natt och det blev lite längre sovmorgon än planerat! ;)

Klockan 13.55 börjar damernas fria åkning i VM på svt1 och det ser jag fram emot. Synd att det gick så dåligt för den svenska som ställde upp... men det kanske går bättre nästa år!

Många har frågat om vad det är för ett företag jag tänker starta, men det är lite hemligt än så länge. Nu är det också så att jag använder den här bloggen ungefär som en dagbok och då är det inte lätt att inte skriva något alls, så därför blir det så här... Kan däremot avslöja att det kanske blir en start i höst någon gång eller under vintern. Det är mycket som behöver planeras...

Eller så blir det inget företag alls. Det beror på hur allt utvecklar sig och man ska inte stirra sig blind på olika saker och ting. Hur som helst jobbar jag mot att det ska bli en företagsstart.

Sonen har redan varit uppe ett tag och tittar på via internet när några andra spelar go mot varandra. Jag ska snart dricka lite te och försöka planera dagen på bästa sätt.

Önskar er alla en underbart härlig söndag. =)

9 kommentarer:

Anonym sa...

God middag. Hoppas det går bra så det blir ett företag. Ha en bra söndagfortsättning. Kramar från Sita

Lena sa...

Spännande med ett företag :-) Har drivit ett tidigare i livet tillsammans med X:et. En massa jobb men ändå roligt. Ska bli kul när du släpper hemligheten, för nu gör du oss nyfikna ;-)
Ha en underbar dag!
Kram

Cecilia sa...

Hoppas det blir en start! Själv skulle jag vara rädd att starta någonting nu i samband med finanskrisen

Vicki sa...

Hur har helgen varit? Har din dotter kommit hem ännu?

Vicki

Fröken Sparsmart sa...

Härlig söndag till dig också!

Skall snart lägga mig; min lilla dotter är i en liten fas och är uppe om nätterna för att leka några timmar.

Artlover sa...

Vad spännande! Det ska bli kul att veta vilken bransch du kommer verka i. Sedan blir du VD Pusselbit också. Jag kanske får lära av dig om att starta eget. Jag har funderat länge på det själv.
Hade bra med dig.

AnnaKK sa...

Hejsan!

Helgen kilade visst snabbt förbi, och nu är det "hux-flux" måndag igen. Men det var SKÖNT igår att det var ljust länge på kvällen tack vare sommatidsomställningen! :-)

Klart du inte ska avslöja för mycket om företaget innan du är igång med det! Jag önskar dej all lycka till!!! Och givetvis ska det bli roligt att få veta mer om det längre fram. :-)

Ha en jättefin dag!

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Det är riktigt att du planerar och kollar upp allt innans du sätter igång :) vi håller tummen att allt ska gå igång och väntar på vad du hittat på :) Ha en bra dag :)

Frogprincess sa...

Det är klart att det blir ett företag och det är också fullt förståeligt att du inte vill berätta om det än:-) jag bara funderade på om jag hade missat något av dina inlägg...
Jo, vi var nog många som tog lite sovmorgon i går. Klockan var ju egentligen inte så mycket när vi steg upp :-)