måndag, november 29, 2010

Gårdagen


Det var så väldigt roligt att träffa min avlägsna släkting igår. Jag mötte henne på stationen och sedan åkte vi på en adventsgudtjänst i kyrkan, där vi senare också träffade en av hennes kompisar så att de fick hälsa på varandra lite grand.

Därefter åkte vi in till la Stada igen och hon bjöd mig på kebabmiddag och därefter på hett te med bakelse på ett kafé.

Vi pratade om väldigt många saker som hänt sedan vi träffades sist. Många tunga saker, som det är svårt att sätta ord på. Det var väldigt skönt att få prata om det och det känns fortfarande bra nu efteråt. Jag fick svar på många, många frågor jag haft under flera år och allt det vi pratade om är sådant som ingen i någon släkt vill kännas vid och oftast försöker gömma djupt inne i en garderob, eller gräva ned så djupt som möjligt och sedan glömma...

Vi grät inte, men det var nog nära några gånger... och vi hade det så trevligt, avslappnat och gemytligt. Hon och hennes familj bor i Norge, men hon har en bror i en stad nära oss och jag sa till henne att hon och hennes familj är välkomna till oss när helst de vill komma. Hon sa att vi var välkomna till henne och hennes familj i Norge och det skulle vara väldigt roligt att åka dit! =)

2 kommentarer:

Pixi sa...

Det lät jättetrevligt ,vad skoj!!
Jag lämnar min mailadress här för jag skulle vilja att du lämnar din adress till mej ,har en sak jag vill skicka till dej ,kram pixi =)

Fingerfärdig sa...

En sådan där inbjudan har jag också, som väntar på mig till en släkting i Norge. Det har gått några år sedan dess. Gör inte som jag. Se till och få det gjort. Kram.