söndag, november 14, 2010

Fars dag


Igår pratade jag med min yngsta syster via Skype och det var underbart att både få se henne och höra hennes röst. Tyvärr fungerar ännu inte min kamera, så hon kunde inte se mig, men det kanske var lika bra... ;)

Vi åkte också till Willys och handlade en hel del. Kycklingfiléer för ca 35 kr./kg, en massa champinjoner för 15 kr./kg (i ett annat inlägg trodde jag att det skulle vara för 10 kr./kg, vilket var fel av mig) och en massa paprikor för 10 kr./kg. bland annat. Herr Pusselbit har bestämt att dagens middag ska bestå av hemgjord pizza på allt det goda vi köpt hem.

Igår kväll gjorde herr Pusselbit sin goda kladdkaka och den hade vi senare till lördagsmyset och "Sagan om ringen" filmen. Fast han såg aldrig slutet, då hade han lagt sig och snarkade som bäst i sin säng. Jag och son Pusselbit tog därför kvällsturen med boxer Pusselbit, som antagligen såg katter och harar längs hela vår väg och därför hela tiden ville in bland buskarna och jaga de intressanta djuren. Annars skötte han sig bra.

Dotter Pusselbit kommer att vara på stationen ca 18.00 och det ser vi fram emot och vi hoppas också att hon inte är alltför trött. Det vet man ju hur mycket sömn det brukar bli när många ungdomar träffas över en helg... ;)

Nu ska jag snart ta mig från datorn och in i köket och börja med disk och pizza och önskar er alla en underbart härlig Fars Dag! =)

1 kommentar:

Siita sa...

Pizza blev det här oxå idag. Ha en bra fars dag du med. Kramar