torsdag, november 04, 2010

En solig torsdag! =)


Det är ett underbart och soligt höstväder utanför mitt fönster och jag är inne på min andra temugg. Herr Pusselbit har masat sig iväg till jobbcoachen och har blivit riktigt bra från sin hemska förkylning.

Alldeles strax ska jag börja med torsdagsstädningen och sedan kommer en kompis på besök. Efter det blir det älggryta och sedan tysk uppsatsskrivning. Dotter Pusselbit och hennes kompis som kommer på besök i några dagar, åker direkt från tågstationen (vid 12.00-tiden) till en kristen ungdomskonferens som började i la Stada igår. Där har de tänkt att träffa en massa kompisar... jag ska se om jag kan få iväg son Pusselbit dit också, han behöver komma hemifrån lite! =)

Igår städade dotter Pusselbit sitt rum väldigt ordentligt och det är mycket sällan det är så välstädat. Det var en ren fröjd att gå in i det...
Idag ska jag försöka få son Pusselbit att dammsuga sitt rum. Han är väldigt ordningsam av sig, men verkar inte se de växande dammtussarna.

Hm, tiden går och det är väl dags att sätta igång med allt som behöver bli gjort. Jag önskar er alla en underbart härlig torsdag! =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har en underbart härlig migrän.
Du måste veta att min lilla tös i
trappan ville absolut ha tel.nr till TOMTEN och hon har fått ert!!!
Om nu mamman ringer väldigt konstigt till er så är ni bara
Jultomten.
Kram från svägerskan!
PS Duktig dotter hon får nog en
liten julklapp ska du se.