onsdag, november 17, 2010

Snö


Vi får gå till AF någon annan dag, för son Pusselbit var inte riktigt ordentligt förberedd inför det. Det är ju helt nytt och han backade rätt så snabbt, samt att han vill till sitt före detta gymnasium och lämna tillbaka en del böcker och prata med dem där, innan han beger sig till AF. Det är bara att gilla läget från min sida...

Trädgrenarna är vita av frost, det är lite snö som täcker den gröna gräsmattan och dimman börjar lätta, men det har börjat småsnöa och det är ca 4 minusgrader ute just nu.

Herr Pusselbit är på arbetsintervju och vi får se hur det går...

Dotter Pusselbit har fått tid på VC för sin trilskande mage den 30 november... det fanns ingen tidigare tid.

Vi köpte hem apelsiner här om dagen och familjemedlemmarna har fått order om att tvätta skalet ordentligt när de äter dem. Då kan jag torka skalet och skära dem i småbitar och sedan blanda ut i de teer jag har kvar. Kryddnejlikor skall krossas och också blandas i, så vips har jag "julte"! ;)
(Det är faktiskt riktigt gott!!)

Disken är i stort sett färdigdiskad, dagens middag blir rester från igår i en pastagratäng och snart ska jag börja med tyskastudierna... förhoppningsvis i alla fall!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dottern kan inte vänta på att gå
på VC tills 30 nov!!! Man måste
gå varje dag, inte konstigt att
hon har krånglig mage.
Det kommer att ordna sig för
sonen, bara han inte oroar sig
för att han också ska börja med
djuruppfödning i lägenheten.
KRAM från
svägerskan

Fru Pusselbit sa...

Kära svägerska, visst vore det intressant om han fick samma arbetsförmedlare som jag fick... han kanske skulle kunna börja med papegojuppfödning? ;)

Kramar