torsdag, oktober 21, 2010

Underbart och härligt solsken


Det är 3 minusgrader utomhus och strålande solsken - vilket gör att migränen har gett med sig och livet leker och allt är bara underbart! Det är så svårt att förklara känslan av att vara migränfri efter en lång period med det, men det känns som om man helt plötsligt är ute ur dimman och ryggsäcken med 50 kg är borta och det man burit på huvudet har också försvunnit och alla bojor som bundit fast en i armar och ben och har lossnat. Man är så "lätt" och kan studsa fram om man vill! =)

Man vill inte sitta stilla, man vill inte vara inomhus i röran som blivit under tiden - man vill bara ut och andas frisk luft och njuta av livet och av att leva. Fast röran måste bort, vem vet när mr. Migrän kommer nästa gång?

Idag ska det därför röjas ordentligt i lägenheten inför helgen. All disk ska bort, dammsugning och våttorkning av alla golv ska ske... hm, i stort sett allt jag inte kunnat göra de sista 14 dagarna på grund av migrän ska göras.

På måndag ska jag ha skickat in en "perfekt" översättning som vi alla kursare tillsammans ska gå igenom på overhead. Då vill jag inte ha gjort alltför många grova fel och därför tänker jag börja med den i morgon, vilket ger mig tre dagars filande på den! ;)

Herr Pusselbit har gett sig iväg till jobbcouchen för att gå igenom gårdagen. Han själv tyckte att arbetsintervjun gick rätt så bra och alla hans eventuellt nya arbetskompisar med chefer var med. (2 chefer och 2 arbetskompisar - den 3:e arbetskompisen låg hemma med brutet ben).

Det verkade vara en stor merit att han lagar vår bil alldeles själv, det tyder på att han är tillräcklig händig för jobbet. Det var tydligen en viss besvikelse över att han inte är behörig elektriker, men de är glada över att han vet vad han gör, för han har ju trots allt elektrikerutbildning och har arbetat en hel del inom det området.

Han arbetade bland annat i över 10 år som montör av storköksugnar och storköksdiskmaskiner och byggde dem från början till slut och testade dem också för att se att de verkligen fungerade som de skulle. Sedan har han ju arbetat med hissar och lite annat smått och gott.

Nu är allt te urdrucket och det är dags att fortsätta. En trevlig och underbar dag tillönskas alla besökare till denna blogg! =)

1 kommentar:

Mia sa...

Jag har också migrän. Sååå himla jobbigt. Hoppas du får slippa värken ett tag. Kram Mia(som brukar läsa din blogg)