fredag, oktober 22, 2010

Fredag! =)


Herr Pusselbit fick inte jobbet. Dels för att han inte är en behörig elektriker, men också för att de tyckte att han är alldeles för tystlåten av sig. Något som inte arbetscouchen sa, men som togs upp under intervjun, kan det ju också bero på att alla de andra är sportintresserade, men inte herr Pusselbit. Man vet ju aldrig... men jag sa till maken att det är deras förlust, inte hans.

Arbetscouchen ansåg att det ändå går bra för maken och har redan börjat träna honom inför nästa arbetsintervju som är på måndag. Couchen tyckte att det inte är många som får komma på två intervjuer inom fyra veckor, så herr Pusselbit kan känna sig nöjd över det.

Ute har det varit halvmulet, men solen tittar fram mer och mer. Jag känner mig som jag brukar när migränen är på väg, men vi får väl hoppas att det inte stämmer. Snart ska jag sätta mig med tyskaöversättningen och i kväll blir det mexikansk mat.

Willys fyller år (enligt dem själva) och säljer en massa köttfärs för 29,90 kronor kilot och 6P-läsk för 19.90+pant, 2 st. Gräddfil för 20 sek och 2 st. 8 pack soft tortillabröd för 20.00. Salsan gör herr Pusselbit alldeles själv på vår oerhört starka chili som vi redan har hemma och så blir det lite mera smått och gott till.

Tydligen kan man också hämta tävlingstalonger i butiken och tävla om en resa till solen. Tänk, om man skulle vinna! =)

Inga kommentarer: