fredag, september 03, 2010

Resa


Då var jag inskriven på universitetet igen och det känns riktigt bra. Min första lektion blir på tisdag i nästa vecka, då jag bara ska läsa halvtid. Hoppas att migränen håller sig i någorlunda schack framöver, för jag minns hur det var senast jag studerade och det var inte särskilt lätt eller roligt... min migrän har förstört en hel del för mig.

Om ca två timmar ska dotter Pusselbit hämtas och sedan drar vi iväg söderut. Hundmat fick inköpas alldeles nyss för det hade tagit slut och resgodiset och drycken är inköpt och min makes systersons present är inköpt, men ännu ej inslagen.

Jag ska försöka få ned son Pusselbit i badet och börja packa en resväska. Eftersom vi bara ska vara nere över helgen packar vi ned de kläder vi ska ha på oss när vi ska på fest och det blir ju inte så mycket då.

Vädret är mulet och lite halvregnigt och det är okej när man ska resa. Man slipper i alla fall solen i ögonen.

Nu ska jag göra middagen som vi ska äta innan vi åker. Vi hade tänkt att åka raka spåret ned (ca 42 mil) och inte stanna mer än när vi rastar boxer Pusselbit. Jag tar med mig datorn, för hur ska man kunna vara utan den? ;D

Ha det så gott i helgen!! =)

2 kommentarer:

Frogprincess sa...

Vad ska du läsa?
Jag har för mig att du skrivit det, men jag har inte riktigt hängt med på bloggarna i sommar. Nu börjar jag komma ifatt...

Anonym sa...

Hoppas att ni har kommit hem och
att allt gick bra, tack för roligt
besök!!
Svägerskan