fredag, september 17, 2010

Ljuvliga fredag


Det är ett fantastiskt väder ute och jag har varit ute med boxer Pusselbit i det. Han var på ett mycket bra humör och rullade sig väldigt ofta i det höga gräset inne i den lilla "korpskogen" där vi gick. Han skötte sig väldigt bra hela tiden utom när vi plötsligt träffade på en "pitbull" och en pudel som dök upp en meter ifrån oss bakom några buskage. Då hjälpte inga hundgodis i världen för att få bort hans uppmärksamhet ifrån dem, men de gick som tur var snabbt förbi och när de var fem meter ifrån oss började det hjälpa med hundgodis och han lugnade ned sig såpass att när vi såg två andra hundar ca 15 meter ifrån oss, var han riktigt lugn och följde med mig och hundgodiset utan problem...

Dotter Pusselbit är hemma i feber och herr Pusselbit har varit iväg för en träff hos en jobbcouch. Han kommer tydligen att tillbringa ca 20 timmar/vecka i jobbcouchens lokaler framöver, träffa sin jobbcouch en gång/vecka och också gå på någon sorts föreläsning en gång/vecka. Det ska bli intressant att se hur det blir.

Idag varvas tyskastudierna med städning, annars sitter man för mycket framför datorn. Det blir också en hel del te och tända ljus. Mot kvällen kan det nog bli en äppelkaka och det är så skönt att det är fredag!! =)

Inga kommentarer: