fredag, september 10, 2010

Helgen är räddad! ;)


Eftersom jag hade migrän i tisdags, så gick jag inte på språkvetenskapen och översättningen. Igår skickade jag e-post till de båda lärarna i ämnena och frågade dem vad jag skulle göra innan tisdag i nästa vecka för att inte missa alltför mycket.

Översättningsläraren svarade:
"välkommen till översättningskursen på tisdag. Du kan få allt material på plats. För att förbereda dig kan du repetera kapitlet om "kongruens" i Freund/Sundqvist grammatiken."

och språkvetenskapsläraren svarade:
"Hej Fru Pusselbit,
du är välkommen att delta. Undervisningen kommer att ske i seminarieform och studenterna förväntas ha läst och kunna redovisa vissa kapitel av kurslitteraturen varje gång. För att få en struktur på lärandet får ni frågor av mig (som jag bifogar). Du ska ha läst sidorna 5-122 till på tisdag.
Till nästa gång förväntar jag mig även att du har skissat på en mindre forskningsuppgift som du sedan ska redovisa både skriftligt och muntligt i slutet av terminen. Varmt välkommen på tisdag! /språkvetenskapsläraren"

Det är 52 frågor att ta sig igenom till sidorna 5-122. Hm... att skissa på en mindre forskningsuppgift till nästa gång blir både intressant och en utmaning... Jag vet i alla fall vad jag ska göra i helgen! =)

1 kommentar:

Siita sa...

Hejsan. Ha en trevlig helg nu fam Pusselbit. Må väl. Kram