fredag, augusti 06, 2010

En underbar och härlig dag! =)


I morse vaknade jag mycket tidigare än vad jag brukar göra och var väldigt pigg, så det var lika bra att gå upp och starta dagen. Ute är det en underbar och fantastisk dag och solen skiner från en klarblå himmel, det är varmt och skönt, fjärilarna flyger från blomma till blomma... det är bara en grannes hund som skäller en hel del. Jag misstänker att han/hon är lämnad ensam hemma och klagar över det i högan sky. Emellanåt går boxer Pusselhund ut på balkongen och tittar åt den skällande hundens håll.

Herr Pusselbit är i la Stada hos sin läkare. Det var väl tur att jag väckte honom vid 10.00 då han skulle vara där vid 11.00. Han ställde sin mobil på ringning redan vid 08.00, men är ju en baddare på att dooza. Det hade också varit idé att tala om för mig att han skulle vara där, för då hade jag kunnat väcka honom tidigare...

Igår anmälde jag en vattenskada till mitt bostadsbolag. Det verkar som om grannarna ovanför oss har någon trasig vattenledning och det har börjat synas i vårt tak inne på den lilla toaletten. Jag trodde att de från bostadsbolaget skulle dyka upp med en gång efter att jag anmält det hela, men de har ännu inte synts till. Däremot har jag varit i kontakt med våra grannar ovanför oss och vi har inte hittat någon läcka inne hos dem, men de hade en vattenläcka för ca 1 månad sedan. Fast det är ju först nu det börjar märkas hos oss och man kan ju undra om det är samma läcka eller någon ny...

Son Pusselbit är just nu ute och går med boxer Pusselbit. Hoppas att de får det trevligt tillsammans. Dotter Pusselbit har ännu inte kommit upp, men har lovat att ta den långa eftermiddagsturen. Vi får väl hoppas att det blir så också.

Igår kväll åkte jag och dotter Pusselbit och handlade och efter det gjorde vi varma mackor med skinka, ananas och ost på. Det var så gott och jag tar alltid curry på mina, men ingen annan i familjen gör det. De använder den tråkiga kryddan Oregano... ;)

Nej, nu får jag inte skräpa framför datorn längre, det är bäst att göra lite nytta också! Jag önskar er alla en underbart härlig dag! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej din muntergök!!!
Jag har ont i huvet hostar så jag
nästan spyr och inte nog med det
regnet riktigt öööööser ner och vi
har inga vindrutetorkare som funkar
om vi nu skulle behöva åka ut, då
måste maken ligga på motorhuven
med en fönsterskrapa och jobba
riktigt snabbt!!
Det finns många sätt att bli änka
på, nu går jag och lägger mig lite.
Ingen kram idag
Svägerskan

Fru Pusselbit sa...

Kära svägerska, din bror har insett att ni behöver en del hjälp när vi kommer ner... han lovar dig (genom mig) att kolla på både er dator och vindrutetorkarna på er bil. Om han kan göra något åt dem, gör han det.
Misströsta ej, han är mycket påhittig och kan säkert ordna det åt er!
Även om det inte blir någon kram från dig, blir det en kram från mig! =)
Fru Pusselbit

Siita sa...

Varma mackor vad gott. Länge sedan vi hade det. Jag vill gärna ha curry på mina med. Ha det gott i solen. Kram