fredag, augusti 27, 2010

En solig fredag! =)


Gick upp tidigt för att få iväg dotter Pusselbit och sitter nu och tar det lite lugnt med dagens andra mugg te och tända ljus. Ute är det strålande solsken och 13 grader varmt (10 grader vid 6.30-tiden).

Idag ska det städas, en del papper ska gås igenom, ska se om jag kan få tag i dotter Pusselbits läkare, en långpromenad måste göras i det fantastiska vädret, en del måste bakas, matinköp måste göras, en del saker inför framtiden måste planeras och lite tyska ska studeras... och jag måste pusha på min son att göra några viktiga saker och min man att söka en del arbeten som dykt upp och som han har kompetens för.

Nästa vecka försvarar min kära svägerskas son sin doktorsavhandling i matematik. Familjen Pusselbit tror att han kommer att klara sig galant. Tyvärr kommer vi inte kunna vara på plats för att ge honom stöd, men det kommer nog att gå bra i alla fall...

I morgon kommer en kompis till dotter Pusselbit hit och ligger över till på söndag. De har planerat att göra sushi som vi alla ska få äta utav. Måste erkänna att jag tycker mest om den sushi man gör själv... Dotter Pusselbit har bara en kokbok och det är en sushikokbok (om man nu kan säga "kok"bok om en massa recept av sushi...). Hon tycker att det är den enda kokbok man behöver... =)

Nu är teet urdrucket och det är dags att sätta igång med allt... ha en så trevlig fredag!! =)

1 kommentar:

Tigris Predikantan sa...

"Vår kokbok" har alltid hjälpt oss, bästa presenten!
;)