tisdag, november 25, 2008

Vi lever! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
Jodå, här lever vi och har hälsan allihopa, men sämre har det varit ställt med vår fantastiska internetuppkoppling som krånglat rejält!! För bara några minuter sedan insåg vi att internet äntligen fungerade och vi kastade oss genast över datorerna... och jag insåg att att det finns 759 nya inlägg på bloggkoll sedan jag var ute senast... suck!

Här har det varit en rejäl snöstorm och vi har otroligt mycket snö ute. Synd att all snöröjning inte verkar fungera helt bra och hela bakgården är oskottad och oplogad. Det är också en del gångvägar i bostadsområdet och parkeringarna som är fulla med snö. Det var först i morse man skottade bort minst 30 cm snö från trapporna... Igår skickades min man hem från jobbet av sin chef, för det var svårt att jobba ute i det vädret.

Jag och min man åkte i går eftermiddag till kirurgen för att prata med en läkare som också gjorde en ultraljudsundersökning på maken. Det visade sig att min man inte har en tumör, men sköldkörtlarna på båda sidor har blivit mycket förstorade (struma) och han kommer att få operera bort dem efter jul, antagligen någon gång i januari.

På hemvägen ska det egentligen gå en buss var 10:e minut, men det var ett så svårt snöoväder att den första bussen kom efter ca 45 minuter... Min dotter kom hem sent och hade passat på att leka ute i snön hela eftermiddagen och kvällen! ;)

19 kommentarer:

Nippertippan sa...

VAD HÄRLIGT!!! Jag har varit så orolig:(
Jag tänkte det ena alternativ efter det andra...
Vad skönt att det inte är tumör! Tumörer är otrevliga... Att operera bort sköldkörtlarna låter inte särskilt trevligt det heller, men cancer är ju alltid lite extra skrämmande, även fast prognoserna är numera lite bättre.
Skoj att du är tillbaka!!!!!
Massor av kramizar:)

Nippertippan sa...

Svar: Får tacka! Bakgrunden är från samma ställe som din:) Jag blev så inspirerad av Blondiies vinterfin blogg och sedan testade jag klicka vidare från den länken du har på din blogg! Kul att testa nytt!!!
Kramiz! Kul att du är tillbaka!!!

Åsa sa...

759? Jösses, då har du att göra. =)
Kul att du är tillbaka!

*tingeling* sa...

Vad skönt, trodde du hade råkat ut för ett regält migränanfall och blivit liggande i dagar :) skönt å höra att det inte var värre än struman för gubben... Här har dom ännu inte blogat vägen förbi vårat hus men som tur för en gång skull har det drevat på så vis så det går åt köra runt och komma sig fram ändå :) Nu har det äntligen också peppar peppar slutat snöa här hos oss :) ha en bra fortsatt kväller :)

Xenite sa...

Undrade vart du tagit vägen... nu vet jag :) Låter som om ni har haft det lite tufft med vintervädret. Kanske maken blir bättre efter operationen. Blir man inte tvungen att äta medicin sen då?


Krams, krams

syren sa...

Vad jag har varit orolig.Skönt att allt är bra. Vi har ingen snö alls. Skönt att det inte var så farligt med din man. kram

Fröken Sparsmart sa...

Oj, struma har jag med. Den sorten man går upp i vikt med. Hoppas mannen känner sig bättre efter eventuell (?) operation.

Batteris sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD SKÖNT!!!! Jag trodde att det hade hänt något jättehemskt!!! FYYY VAD SKÖNT! PHEW!

Rhode sa...

Welcome back to Cyberspace!! Ser att du julat till det ordentligt :-) Kramar!!

Ninja sa...

Det är därför jag inte har bloggkoll...men det är så trevligt mad alla dina kommentarer när du betar av bloggkollen eller blogglovin som den hater numera kramiz! Gör vänskapsutmaningen om du hinner!

Frogprincess sa...

Hej och välkommen tillbaka!!!
Ja bloggkoll fylls snabbt och jag har tvingats nollställa mitt ett par gånger senaste veckan för det har blivit för mycket för mig att hantera då jag inte haft tid för datorn.
Skönt att din man har fått klarhet i vad det är på haqlsen. nu vet han i alla fall.

Locklig sa...

Vad skönt att det "bara" var internettuppkopplingen *pustar ut*. Har saknat dej här och tankarna har gått till dej flera gånger om dagen med funderingar över vad som hänt.
Kul att allt funkar som det ska igen OCH att herr pusselbit inte hade en tumör. Struma är jag inte hundra på vad det är riktigt.
Välkommen tillbaka kram

Lillian sa...

Jag har undrat så hur de har varit med din man så de känns bra att få veta.De kommer att bli bra sedan med Levaxin så fungerar de bra.
Många kramar till er från Lillian

Anonym sa...

Vad skönt att det inte hänt något med er, har saknat dej. Kram från Sita oj glömde god morgon.

Lotta sa...

Åh vad skönt att se dig igen, blev orolig när du var borta.
Och snyggt var det här på sidan också
Kramis

AnnaKK sa...

Jag var utan internet i ett dygn mellan fredags och lördags - INTE kul!

Så SKÖNT att det "bara" var struma!!! Håller tummarna för att det kommer att gå bra med operation och så fram över - det gör det säkert!!! :-)

Anonym sa...

Vad skont att hora att det kommer bli bra med maken. Jag har varit valdigt orolig.Vi ar norrut nu men kommer hem till nasta vecka. Skulle vara roligt att prata da - det har ju inte blivit sa mycket det senaste. Skot om er!!!

Kramar, Gulligsnuttpluttan ;)

tuta sa...

haha, så inte bara på metro som de strular =p

starling sa...

Välkommen tillbaks, jag har varit orolig för att det har hänt något. Skönt att höra om din man. Oj vad inlägg du hade, jag hade bara 244 när jag äntligen kunde ta mig ut. Metro har krånglat massa. Kram=)