fredag, november 14, 2008

Dags att sova...

(Foto av Fru Pusselbit)
Tack, för alla tröstande kommentarer jag fick till förra inlägget. Det betyder väldigt mycket för mig. Vill bara att ni ska veta att min man mår rätt så bra nu för tiden och är inte längre självmordsbenägen, utan tycker för det mesta om sitt liv! Visst kan han jobbiga dagar som vi alla kan ha...

Fast det känns som om att när man väl kommit ut ur en mörk tunnel, så ska man in i en till... Jag har nog tänkt mera på det här, än vad han har gjort. Det var först i kväll som han erkände att han har börjat tänka på det så smått. Har funderat på hur man ska göra med allt om det är elakartat. Trots allt är det så viktigt att inse att man inte ska ta ut allt i förskott och det kan ju gå riktigt bra. Jag är ju kristen, så jag får gå till Gud med mina bekymmer, Han har ju hjälpt mig i livet en hel del förut! ;)

Jag har druckit lite av Kiviks Tranbärsglögg med smak av ingefära och chili. Måste erkänna att jag ännu inte riktigt vet om det är en hit eller... ska nog smaka lite till i morgon ;)

Har också sett på CSI New York och senare på Navy CIS. Med tända ljus, naturligtvis! Det var så skönt att få skingra tankarna en stund.

Nu är det verkligen dags att gå och lägga sig och jag hoppas att ni alla får sova riktigt gott i natt! =)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Som vanligt en underbar bild...Hoppas verkligen att ni båda snart får veta och att det ordnar sig.
Det bästa är ju ändå om ni kan prata om det och dela era tankar.

Jag minns hur det var då alla trodde det var cancer i min livmoder, jag tog inga prover utan bestämde på stående fot att ta bort allt innehåll, ville inte riskera nått och invänta svar, då alla kvinnor i familjen gått bort pga. livmoderscancer, efter operationen skickades allt på prov.

Det var hemskt bara att vänta på det svaret, fast jag inte hade något kvar i mig, så var det hemskt att inte veta.

Det var både myomer, endomeiter/andomeiter [stavfel] Så dels fick jag svar på varför jag haft så svårt att bli gravid, smärtorna och mina enormt rikliga blödningar. Och skönt att allt är borta nu, då det kunde utvecklats sig till nått elakt.

Ursäkta om jag frågar mitt i allt men vars - vilka skötlar är det som är drabbade av besvär?

Sänder positiv energi i massor!!!

// m i @

syren sa...

God morgon! Hoppet är det sista man överger. Ha en underbar helg. kram

Nippertippan sa...

God morgon! Hoppas du har sovit gott inatt:) Tänker på er!
Kramizar massor!!!

lena sa...

Vad skönt att han inte hela tiden tänker svart:)Gud ger en inte mer bördor än man klarar av.
Hoppas att dagen idag blir mycket ljusare, kram lena.

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Så fort man får veta en sån sak blir man så klart orolig, och visst ska man försöka att inte ta ut elände i förskått, men man är nog bara mänsklig i det fallet... men det är bra att ni kan prata om det hela.. och hoppas att allt ordnar sig till slut... Hoppas ni får en fin dag, kramen...

Frogprincess sa...

Med tanke på att han har varit nere förut så kanske han lärde sig lite verktyg att ta sig ur det och tänka positivt ändå.
Jag brukar försöka fokusera på de positiva sakerna i livet om jag känner mig nere. Skriva ner och se de sakerna som trots allt är positivt så att inte allt känns helt nattsvart.
Det funkar för mig.
*Kram*

starling sa...

Ett bra dagens ord som du har skrivit. Hoppas ni tänker så. All världens kramar till dig och din familj. =)

tuta sa...

ja alla vi får hitta källan till trygghet. glad du/ni hittat gud :) må finfint! kram!