torsdag, november 27, 2008

En kulen torsdag

(Foto av Fru Pusselbit)
Nu har vi ungefär hälften så mycket snö mot vad vi hade i går. Här töar det snabbt bort...

Jag har tagit det mycket lugnt idag. Det är inte roligt att ha migrän och även om man har tabletter mot det, försvinner det inte helt. Tabletterna gör bara att man inte behöver ligga till sängs i ett tyst och mörkt rum, men det är ändå svårt att fungera någorlunda normalt.

Det är mycket som behöver göras just idag, men jag orkar inte. Dessutom är jag lite yr, frusen, illamående och sitter med hörselsuddar för att stänga ute så mycket ljud som möjligt. När man ser hur mycket det blåser ute, är man så glad över att man kan hålla sig inomhus. Japp, då har jag fått klaga lite! ;)

Har hittat en intressant sida på nätet som jag misstänker att jag varit ute på någon gång förut, för jag känner igen den. World Clock 2008.

5 kommentarer:

lena sa...

En vän till mig brukar ha migrän och hon ligger bara då i ett mörkt rum.Måste vara hur jobbigt som hels.Det har börjat mörkna här nu så jag säger som dig tur att man kan vara inne när det är busväder ute.
Ha det fint, kram lena.

Maddo sa...

Usch, migrän låter inte skoj alls ju! =O Inte för att jag trodde det innan, men man får en inblick i det när du skriver!

Sv. Julpapper vill jag ha något som ser gammaldags ut, inte något glansigt som oftast finns i affärerna - dvs det är onödigt av mig att ta dessa alla papper! =)

Frogprincess sa...

Hoppas att du mår bättre när du läser det här.

tuta sa...

ja hos oss finns knappt nån snö kvar alls =(

starling sa...

Nu är snön borta här, undra om det är den enda snön vi får? =)