söndag, november 16, 2008

Filmlördag

Det är fortfarande något problem med internet. Vi vet inte riktigt vad det är, men Herr Pusselbit har suttit hela eftermiddagen med det. Nu har jag äntligen kommit in här så att jag kan skriva ett inlägg, men efter flera försök att publicera kommentarer jag fått, har jag gett upp. Det har också varit svårt att gå till andra sidor på nätet, så jag vågar inte försöka lägga ut en bild just nu...

Efter middagen idag, såg vi på "Madagaskar" och åt glass, sedan blev det "Spiderman 2" och nu allra sist såg jag på "Bobby Jones: Stroke of Genius" på 8:an. Jag brukar inte gilla att titta på golf, men denna film var ett verklighetsbaserat drama om den legendariske golfspelaren Robert "Bobby" Tyre Jones Jr. som slog omvärlden med häpnad. Han vann under ett och samma år US Open, British Open och Amateur Open. Denna bedrift har aldrig upprepats men Bobby, som var en sann gentleman, tog det hela med ro och satte aldrig sin golfkarriär i första rummet.

Jag tycker om sådana filmer och man kan lära sig mycket av dem. Det är bra att lära sig att alla kända människor är just bara människor och har fått kämpa för att komma dit de kommit. De har inte gett upp, utan haft ett mål och har kämpat sig dit. Och att det kan ta flera år, innan de kanske ser något resultat av sin träning. Så vad du än har för drömmar i ditt liv, ge inte upp. De kan faktiskt en dag bli förverkligade!

4 kommentarer:

Åsa sa...

Dator/internetstrul är skittrist. Det är med det som med bilen. Den ska bara funka.

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Här blev det också en film, men sambon fick efter ett tag se den själv, var sån där humor som inte jag tycker om, bidde tv i stället. och inte fick jag nå kaffe heller idag, så jag får nog en lugn dag hihi Ha en bra dag :)

shalom sa...

Hejsan!
Här är en som har många drömmar i sitt liv:)
Många av mina drömmar har blivit uppfyllda, fast det tagit tid:)
Helt rätt fortsätt drömma:)
Ha en fin söndag!
Shalom.

starling sa...

Det har du rätt i, helt plötsligt är man där vid sina drömmars mål=)