torsdag, november 27, 2008

Migrän hos mig och terrorangrepp i Bombay

(Kvällsbild av Fru Pusselbit)
Tack för alla tips jag fått om hur jag ska få ordning på min misslyckade tvätt här om dagen! Jag ska ta och pröva något av dem och se hur det går!

Har försökt ta mig in på metrobloggen i kväll, men den har varit stängd på grund av service eller något sådant...

Eftersom lingonveckan har börjat, kom den trista migränen ikväll. Jag hoppas verkligen att det snart går över helt och hållet. Som tur är har själva huvudvärken försvunnit med hjälp av tabletter, men jag mår fortfarande illa, är lite yr och ljudkänslig. Om jag ser till att sova ordentligt, kommer det antagligen att gå över... hoppas kan man ju alltid! ;)

Nu har vi i alla fall bestämt oss för att fira julen på västkusten, så att vi kan träffa både min syster med familj (Spindelmamman) och min kära svägerska med familj! Eftersom min man kommer att opereras först efter jul och nyår, går det bra och det ska bli så roligt att få träffa dem alla!

Tänker just nu på alla dem som är gisslan på ett hotell i Bombay. Hoppas att allt löser sig på ett bra sätt!! Dessutom angrep terroristerna minst sju platser under onsdagskvällen och 80 är döda just nu enligt Expressen. Vet inte hur det är i morgon... hoppas att det inte blir värre! Det har ju varit en hel del oroligheter på olika platser i Indien det senaste, men det här är väl det värsta som hänt hittills! Aftonbladet skriver om nio olika terrordåd, 80 döda och ca 250 skadade. De skriver också att Times of India uppgett att upp till 900 kan ha skadats!

Nej, nu måste jag sova och önskar er alla en god natt och jag hoppas samtidigt att allt lugnat ned sig i Indien i morgon!

5 kommentarer:

Pia sa...

Är här och kikar runt lite på din blogg. Migrän - guuuud vilket helvete !!!

lena sa...

Godmorgon!
Vad trevligt att fira jul på västkusten:)
Det är mycket oroligheter världen över,man funderar vart allt är på väg.
Hoppas du slipper migränen ett tag:)Ha det fint, kram lena.

Locklig sa...

God morgon!
Här på metro har det inte gjort annat än strulat nu på morgonen oxå men nu börjar jag få lite koll på allt *phu*
Ha det bra och hoppas att värken laggt sej lite!
kram

oumberligating sa...

Hej! Satt och googlade på kinesikt porslin så dök den här bloggen upp, la just ut en bild på en kinesiskt prakturna från 1700-talet, har inte heller råd med en egen, men den här urnan har jag klämt och känt på, lite nagg och skavanker men det händer lite på nåra hundra år, trevli och läsvärd blogg du har. Har en glad blogg www.oumberligating.blogspot.com och en lite allvarligare om fysiskt smärta www.jernsaxen.blogspot.com mvh Peter Olofsson

Anonym sa...

Ja du, jag vet inte vad jag ska säga
migränanfall i 1-4 dygn ca 3 ggr i månaden i 42 år + all spänningsvärk som jag kallar mössan eller ett enda terrordåd
be mig inte välja för folk som läser dett tycker inte om svaret.
Svägerska med mössan på