lördag, november 08, 2008

Guten Nacht and Sleep Well! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
I kväll åt vi popcorn och såg först på en Bond-film och sedan såg jag på CIA Miami medan resten av familjen satt vid var sin dator. Nu ska vi snart gå och lägga oss, så att vi kommer upp i morgon bitti, men först ska jag hänga upp en tvätt på torkning.

Jag fick inte tag på min syster som vakar hos sin svärmor, så jag vet ännu inte hur det är där. Min svägerska ringde och pratade med min man om den förmodade godartade tumören som han har och det fanns ju inte så mycket att säga mera än att man går och tänker på det. Vi vet ju inte så mycket om det ännu och det är kanske det jobbigaste! Vi vet ju inte vad vi har att vänta framöver... fast livet går ju vidare, vilket betyder att det nu är dags att önska alla god natt och sov så gott!

13 kommentarer:

Batteris sa...

Godnatt, hoppas ni alla sover gott! :)

Fingerfärdig sa...

Om man tänker så här, så är det ju ingen som vet något om sin framtid. Det bästa är, om man kan ta det ond, när det kommer. Varför oroa sig längre än nödvändigt, eller kanske helt i onödan. Sov gott!

Fingerfärdig sa...

Svar: Ja.

AnnaKK sa...

Mycket jobbigt och tråkigt kring er nu, och det är nog precis som du skriver att ovissheten är det mest tärande... :-( Det är svårt att leva i nuet under sådana omständigheter, men så fort ni bara får veta lite mer kommer allt säkert att kännas bättre!? Tänker på dej, din make och barnen!!!

Åsa sa...

Hoppas det går bra med allt, tumörer, syrrans svärmor.

lena sa...

Godmorgon!
Tur att man inte vet nåt i för väg.
Hoppas att du sovit gott, kram lena.

sladdertackan sa...

Jobbigt när man går och väntar på besked. Jag har själv haft godartade tumörer, men man är ju alltid misstänksam ända tills de avlägsnats och alla prover tagits.
Kram

nett sa...

Godmorgon! Eftersom den är godartad så finns det goda förutsättningar :) CSI gillar jag, men jag och dottern satt och tittade på en film istället. Sedan blev det sängen *kram*

Anonym sa...

snipper bara förbi och önskar en skön Söndag...

MICKAN sa...

Vilken härlig bild du lagt ut. Popcorn är jättegott om det inte varit för allt som fastnar i tänderna ett par veckor efteråt. Ha en riktigt bra dag och sköt om dig!

Amanda sa...

Usch vad jobbigt. Att inte veta är juh värst. Hoppas ni kan få lite mer klara besked snart.

Jag har fått sovmorgon idag. Ludwigs pappa har tagit hand om honom hela morgonen. Så skönt att få sova ut. :o)

starling sa...

Hoppas ni får svar snabbt, det blir lättare då. Jag håller tummen att svaret är bra, att det inte är något. Kram =)

tuta sa...

visst är de så. livet rullar på även vid sjukdom. kommer ihåg de så väl när barnens pappa fick diagnos canser, de jobbigaste är ovissheten, när man väl sen får veta vad som gäller kan man ställa sej in på de... hoppas ni snart får veta. tänker på er! kram