fredag, november 14, 2008

Fredag! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
Idag känns livet mycket lättare, även om det är mulet och regnet öser ned ute. Jag har fått prata av mig, skrivit en del på bloggen och sedan fått koppla av och inte tänka på något alls. Det brukar göra susen! ;)

I morse gick jag upp tidigt för att se till att tonåringarna verkligen kom upp och iväg. Sonen har börjat bli rejält seg nu för tiden och dottern hör inte alltid mobillarmet och gör hon det, är den så nära att hon lätt kan snooza den och sova vidare.

Det är så skönt att det är fredag och i kväll ska vi mysa till allas vår favorit här hemma. När vi var och handlade sist köpte vi en massa äpplen som var billiga och kom överens om att de äpplen som är kvar idag och inte uppätna, ska vi göra äppelkaka av! =)

Vitkål är också billig nu för tiden, så det kommer att bli något med det till middag när alla kommit hem från sitt. Antagligen med köttfärs till det. Och jag måste anmäla mig till en tenta som kommer om 14 dagar. Nu börjar de dyka upp också...

Njut av att det är fredag och ta hand om er och er familj ordentligt!

8 kommentarer:

fingerfärdig sa...

Så lustigt. Nu satt vi och skrev till varandra på samma tid.

AnnaKK sa...

Ja, usch & fy för dagens väder - men den stundande helgen ljusar ändå upp, tycker jag!

Mums, så GOTT med äppelkaka! :-)~

Har du många tentor på gång??? När jag läste på universitet för ett par år sen kändes det som tenta jämt, eftersom kurserna var så korta (fem veckor vardera) och alla avslutades med skriftlig tenta. Att åka på en omtenta då var ingen höjdare, eftersom den kunde skrivas nästan samtidigt som den nya kursens tenta... Dubbelplugg, med andra ord...

Ha en fin & mysig fredagkväll! :-)

*tingeling* sa...

å vad sugen jag blev på äppelkaka nu :)

starling sa...

vad ska du bli när du tentat klart? blir lite avundsjuk, vet fortfarande inte vad jag vill bli=)

Rospiggen sa...

Äppelkaka är jättegott!! Snooza vet jag precis hur man gör, det är sååå enkelt :P

nett sa...

Vitkål är så gott oxå =)

Ecstasy sa...

Underbar bild som alltid :)

tuta sa...

åh vitkål är ju såå gott. ja älskar hemma gjort pizzasallad. sån där söt version. såå gor som den är. så brukar ja rivz till morötter o göra en egen kompott. så gott =)