lördag, november 08, 2008

En lördag med storstädning och tända ljus

(Foto av Fru Pusselbit)
Ute är det ca 7 grader varmt och mulet, regnigt och dimmigt. Här inne sitter vi med tända ljus (naturligtvis) och jag är inne på min andra mugg kardemummate. Maken har gjort det bekvämt för sig i soffan och går igenom all reklam vi fått hem. Sonen spelar Tibia på nätet och dottern ligger fortfarande, men jag har varit inne och puttat på henne...

Vi ska snart sätta igång med en storstädning, för nu ska det äntligen bli av. Kocken kommer i morgon klockan 14.00 och det ska bli så roligt, för det var så väldigt länge sedan vi sågs!

Samtidigt som vi igår fick reda på min mans förmodligen godartade tumör, pratade jag med min enda syster som är kvar i Sverige. Hennes svärmor som för ca 3 veckor sedan ramlat och brutit höften, har också den senaste veckan fått bältros. Dessutom har hon de senaste tre veckorna blivit flyttad ca 5 gånger mellan tre olika sjukhus... Igår ringde de från sjukhuset där hon nu ligger och berättade för min syster att de inte tror att hennes svärmor kommer att överleva helgen... (hon har cancer också).

En kusin till oss med fru som bor i närheten ställde upp som barnvakter till min systers alla 4 barn, så att hon och hennes man kunde åka och sitta med hennes svärmor... har inte hunnit prata med henne ännu, men ska snart försöka få tag på henne och höra hur det har gått.

Jag önskar er alla en trevlig och underbar lördag och hoppas att ni har mera sol än vad vi har här! =)

11 kommentarer:

Nippertippan sa...

Det är eländigt med alla sjukdomar. Skönt om man kan koppla bort tankarna då o då och göra något roligt emellanåt. Man orkar bättre sedan att kämpa.
Hoppas ni får en trevlig kväll med kocken!
Kramizar:)

Locklig sa...

Usch det är mycket tungt runt omkring dej nu. Hoppas du hittar jämnvikten i livet nu
kram

härligheter enligt erika sa...

Hej!
Jobbigt att förflyttas mellan sjukhusen så där...inte riktigt mänskligt!
Hoppas ni får en riktigt härlig lördag, låter perfekt att få med alla i städningen... HUR gör du? *så impad*
Det har jag också...men lite stämplande och klippande... och textande det skulle jag verkligen hinna med! Tänk vilka fina kort och album det skulle kunna bli! =)
Erika
PS Du är Novemberutmanad!!!

Myntdrottning sa...

Jag håller med Locklig.. Hoppas att kvällen med Kocken blir trevlig och att ni får glömma alla bekymmer en stund, det behöver ni! Kram..
Svar: Ja, visst var det en massa riktigt värdelöst vetande om mig? Och det finns mycket mycket mer, thi hi..

Veiken sa...

Hoppas du har en bra helg. Man måste ta vara på varenda stund och glädjas åt den. Man vet inte vad som väntar runt hörnet!! Kram

syren sa...

Önskar er en trevlig kväll. kram

Ninja sa...

Vad mycket tråkigheter du får brottas med på en gång.....tänker på dig!

Nett sa...

Ja dessa sjukdomar och cancer är nog den värsta av dem alla måste jag säga. Usch! Storstädning, det låter som att ni har det underbart härligt och rent just nu *kram*

Batteris sa...

Elände ni verkar råka ut för era stackare!!! :(!

Sv om att se "naturlig ut":
Hmmm, ja, naturell vet jag som sagt inte, men snygg, eller iaf fräsch, ja tack! ;)

Jag tror att folk skulle bli skrämda om jag gick ut utan smink. Jag hade bara lite foundation på mig till skolan en gång. 3, TREEE, lärare frågade om jag var sjuk... Så det var ju bara att gå tillbaka till sminkkartongen!

starling sa...

Ryser i hela kroppen, varför måste dom flytta på henne så där...
Hoppas ni fick det trevligt med Kocken nu när det äntligen blev av =)

tuta sa...

usch, inte kul när nära o kära åker på massa skit.. usch. tänk vad världen vore en bra plats utan sjukdommar! *önsketänkande*