onsdag, juni 30, 2010

Framtidsplaner


Igår var en något lugnare dag än den förra och det var mycket skönt! Solen sken från en molnfri himmel och det var en underbart härlig dag att tillbringa ute i trädgårdstäppan. Innan 14.00-tiden har vi sol där och efter 14.00 är det skugga, så det passar alla hågade spekulanter.
Till och med boxer Pusselbit tyckte om att vara där ute och passade på att äta en hel del gräs...

När vi hade ätit vår middag ute i trädgårdstäppans trädgårdsmöbler, gick barnen Pusselbit iväg med boxer Pusselbit på hans eftermiddagspromenad och jag och maken åkte iväg till Jula, Plantagen, Biltema och Bauhaus. Nu har vi några fler växter som ska planteras och en grind ska sättas upp i ett hål som vi har i häcken. (Herr Pusselbit har köpt brädor som han ska göra grinden av...) Senare ska vi också sätta upp ett stängsel längs med hela häcken runt trädgårdstäppan, så att boxer Pusselbit kan vara lös där ute med oss och så att vi vet säkert att han inte sticker iväg om han till exempel ser en intressant katt... som grannens söta katt! ;)

Får vi ordning på det är det som att ha ett till stort rum i lägenheten och det är värt en hel del!

Dessutom längtar jag till i kväll då kanal 6 sänder en riktigt bra film klockan 21.00. The Librarian. Den kan jag rekommendera! =)

Nu ska jag ut i trädgårdstäppan och rumstera om och jag önskar er alla en underbart härlig dag!! =)

1 kommentar:

oumberligating sa...

Ha en härlig dag du med!
Kram ifrån Peter!