torsdag, juni 17, 2010

En händelserik dag


Yay! (som min dotter brukar säga när hon är lycklig) äntligen är denna dag snart över! =)

Det gick riktigt bra för ungdomarna pusselbit att ta sig till läkaren och få ordning på sina intyg. (Jag ritade upp en karta i går kväll på frysen för son Pusselbit som aldrig varit på VC, så att han skulle hitta dit). Det var också oerhört praktiskt för dem att ha var sin lapp med sig där jag skrivit upp allt som skulle dryftas. Jag tror att läkaren tyckte att det var till en stor hjälp... och ungdomarna fick för en gång skull sköta sig helt själva. Det är lärorikt för dem.

Dotter Pusselbit har tydligen lite för många migrändagar i månaden och har nu fått både intyg om sina migränbesvär och remiss till neurologen där hon skall undersökas lite närmare. Son Pusselbit skall få sitt intyg hemskickat + att de tog alla prover på honom som jag bad om.

Jag själv hade en givande stund på AF och det var skönt. Det är ju inte lätt att hitta ett passande arbete när man har många migrändagar/månad, men vi får väl se hur det går med allt framöver.

Det var en underbart härlig, varm och solig dag idag och jag och herr Pusselbit var ute läääänge med boxer Pusselbit när jag kom hem ifrån la Stada. När dotter Pusselbit kom hem ifrån sommarskolan somnade hon rätt så snabbt i vardagsrumssoffan där hon fortfarande sover sin skönhetssömn. Det är väl dags att väcka henne så att hon kan borsta tänderna och lägga sig i sin säng och sova vidare... ;)

Jag själv börjar känna hur ögonlocken vill stängas, så det är väl dags att försöka hitta kudden...

1 kommentar:

Fingerfärdig sa...

Det där med migrän, måste vara fruktansvärt. Som tur är, vet jag inte vad dat är.