fredag, juni 04, 2010

Ljuvliga fredag


Herr och son Pusselbit är just nu ute på en långpromenad med boxer Pusselbit i det underbara vädret. Jag själv har suttit ute på balkongen med en mugg te och läst lite.

Dotter Pusselbit var på rollspel efter skolan igår och efter det blev hon invald i UNF:s styrelse. Tydligen är det kurs nu i helgen för alla styrelsemedlemmar, så hon ska till Stockholm i eftermiddag och kommer hem på söndag eftermiddag.

Hon ska packa ned badkläderna ( det gör hon sååå gärna) och i morgon ska de också besöka Gröna Lund. De ska också ta med sig sovsäck och liggunderlag. Jag tror att den här helgen kommer att göra henne gott och att sitta med i en styrelse kommer att lära henne många bra saker.

Idag fick jag tag på ungdomarnas läkare och har ordnat tid för dem. Tyvärr kan jag själv inte följa med dem dit, då jag den dagen och på exakt samma tid, bör vara på ett viktigt möte någon annanstans. Fast jag tänker i punktform skriva ned allt viktigt som de kan ta med och använda som mall eller visa upp för läkaren de träffar. Nu är de såpass stora att det måste gå bra...

Alldeles strax ska jag fortsätta med lite pappersarbete, men efter det tänker jag göra en äppelpaj. Jag är så fruktansvärt sugen på det! ;)

2 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Önskar fru Pusselbit en trevlig helg med jättegod äppelpaj.
Kram Viola

Sita sa...

Hejsan. Har varit på Beccas student idag. Trevligt värre med solsken. Den 24 juli ska det bli bloggträff i Örebro om du vill närvara, hoppas det. Kramar