söndag, juni 27, 2010

Midsommarhelgen


Vi har haft ett fantastiskt midsommarväder, med bara några få sommarskurar som snabbt gick över i går kväll och det doftade så härligt under tiden och efteråt.

Dotter pusselbit kommer hem i eftermiddag och jag hoppas verkligen att hon haft det riktigt underbart vid havet med sina kompisar. Vi andra har haft det trevligt med varandra och tagit långa promenader. Boxer pusselbit älskar att rulla sig på gräsmattor och i långt gräs i de hagar vi går i. Dessutom träffade vi en av hans bästa hundkompisar vid en av gårdagens promenader, men de kunde inte leka med varandra eftersom hon alldeles nyligen genomgått en operation. Fast det gjorde inget, de är nöjda bara de får vara i närheten av varandra...

Vi pratade med husse och matte om hur trist det är nu när de tagit bort staketet vid baseballplanen, för vi båda har stora hundar som behöver mycket motion. (De har en Rhodesian Ridgeback). De berättade att de då och då åkte till en annan stadsdel som har ca 3 hundrastgårdar och försökte beskriva vägen dit för oss. Det vore bra om vi hittade dem, eftersom vi känner att boxer Pusselbit behöver det.

Son Pusselbit har också visat mig och herr Pusselbit en Go-websida och satt oss på hårdträning i hur Go fungerar. Han vill ju kunna spela med oss så fort som möjligt! ;)

Herr Pusselbit kom här om dagen hem med dr. pepper åt mig. Det är en dryck som är svår att få tag på här i Sverige och jag tycker väldigt mycket om den, samtidigt som jag tänker på mina systrar med familjer i USA när jag dricker den. Igår drack jag upp de sista dropparna...

Vädret visar sig fortfarande från sin bästa sida och jag får väl passa på att njuta utav det. Vem vet när regnet och kylan kommer igen?

Ha en så underbart härlig söndag! =)

1 kommentar:

Sita sa...

God förmiddag. Ja inte får vi klaga på detta midsommarvädret. Här är det toppen idag oxå. Må så gott. Kramar