tisdag, juni 15, 2010

En hel del att göra


Idag har jag suttit med raggsockor, stickad tröja och varmt te framför datorn den mesta tiden av dagen. Ute har det inte regnat, men det har varit mulet och kyligt. Vid 19.00 började det klarna upp och solen tittade fram och jag hoppas på fint väder i morgon.

Under morgondagen ska en hel del bli gjort utöver det vanliga. Dotter Pusselbit ska till sommarskolan (hon håller på att läsa in svenskan och javaprogrammeringen) och eftersom de inte får någon mat under sommarskolan, får hon ta med sig det själv = rester från dagens middag (spaghetti och köttfärssås). Sedan ska vi hämta henne vid 12.15 och åka till sjuksköterskan på BUP med ifyllda papper.

Strumaprovet (det tredje i år) tog hon förra veckan och det ska bli intressant att få veta vad det visade. Sedan ska jag också ta reda på om de kan sända någon till dotter Pusselbits skola i höst som informerar hennes lärare om hur hennes adhd-problematik fungerar så att de kan hjälpa henne på bästa sätt i skolgången. De har bett mig om den tjänsten och jag tycker att det är en bra idé. Fast det är ju inte säkert att de kan göra det, för i juli fyller hon 18 år och förflyttas från BUP och då har de inget mera med henne att göra...

Innan vi ska åka med dotter Pusselbit till BUP, kommer en kompis och hälsar på och på kvällen har vi tvättid och det kommer att ta tid. Vi har ett stort tvättberg att ta oss igenom...

Någon gång under denna dag ska vi också summera ihop alla de gånger dotter Pusselbit har haft migrän de senaste tre månaderna. På torsdag ska hon träffa läkare på VC under förmiddagen som ska ordna med intyg om hennes migrän och som skall lämnas till skolan. Även på torsdag ska hon vara på sommarskolan som börjar vid 09.00...

Son Pusselbit ska in till läkaren tiden före dotter Pusselbit på VC för att få intyg om sin aspergers syndrom + dyslexi, som han senare kan lämna till AF + FK. Tyvärr kan jag inte vara med dem hos läkaren och måste skriva upp allt på en lapp som de tar med sig, för själv har jag ett möte med en viktig person på AF och det kommer troligtvis att ta hela dagen. Herr Pusselbit har under den här tiden ett annat möte att vara på... fast boxer Pusselbit kan vara med och det är skönt.

Fredagen kommer att gå åt till att pusta ut efter de två dagarna, men också att ordna med en massa olika papper och eventuellt ringa en del samtal och skicka iväg några e-mail.

Så här var det ofta när jag arbetade och jag var så glad att jag hade nattarbete och inte behövde ta en hel del ledigt för att vara på en massa olika möten för barnen. Dessutom kunde skolan alltid ringa mig, för jag var ju alltid hemma på dagarna, även om jag sov. Det är klart att sömnen ibland blev lidande, men jag var alltid där för dem och det är jag glad för idag!

Med tanke på att jag ska upp tidigt i morgon bitti så är det väl bäst att gå och lägga mig... jag önskar er alla en underbart god natt och sedan en härlig onsdag! =)

2 kommentarer:

Sita sa...

God morgon. Denna dag har du många järn i elden. Jag ska jobba sen inget mera. Kramar

Eva-Marie sa...

Och jag som tycker att jag har det hektiskt.... Kära Pusselbiten - du har det då etter värre! Jag snor runt på jobbet och hemma - men med barn som inte behöver varken den ena läkaren eller den andra hjälpen. Vi slipper AF och FK som säkert tar musten ur en. Det räckte det lilla jag hade att göra med FK när jag var utmattad för fyra år sen. Hoppas du kan få lite VILA snart för det behöver du!
Skulle gärna vilja ha dig som FB-vän men vet ju inte vem jag ska söka... Kan du lägga till mig?
KRAMAR