onsdag, juni 16, 2010

Tvätt


Herr Pusselbit är och hämtar dotter Pusselbit ifrån Parkour-träningen just nu. Egentligen ska jag vara ute i tvättstugan, men då får jag ta med mig en kofot och bryta mig in där eftersom maken tog med sig nycklarna.

I stället sitter jag framför datorn och dricker en mugg varmt te och tar en liten paus i allt det hektiska. Vi räknar med att all tvätt kommer att vara färdig vid 00.00-tiden och då började vi med den ca 17.30.

Det var trevligt att träffa kompisen som kom på besök i förmiddags. Vi pratade en hel del om allt möjligt. Sedan åkte vi och träffade sköterskan på BUP och där fick vi reda på att dotter Pusselbits sköldkörtelprover var normala och bra, så vi behöver inte oroa oss mera över det. Det konstaterades också att hon verkar ha en bra dos på sin medicin och att hon nu har så mycket lättare att koncentrera sig i skolan och att tankarna inte vandrar iväg lika mycket som förut.

Ja... då har både maken och dottern kommit innanför dörren, så det är dags att ge sig ut i tvättstugan nu när nycklarna kommit hem igen...

2 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Vilken tur du hade ... så fick du en liten oväntad paus!
:)

Ninja sa...

Det städas och tvättas hos många bloggare idag men visst är det skönt att ha fint till helgen :)