torsdag, juni 24, 2010

Midsommar är räddad! ;)


Nu är den torkade citronmelissen riven i lagom stora bitar och lagras i en stor teburk. Det är det enda te som jag kan dricka när jag har migrän, av det vanliga teet blir jag bara illamående... tänk, vad underbart att kunna göra sitt eget te så lätt och så billigt! =)

Dotter Pusselbit har nu åkt iväg till unf-lägret som är vid havet och naturligtvis har hon badkläderna med sig och humöret är på topp!

Herr Pusselbit och son Pusselbit åkte till Stockholm i förmiddags för att titta på gobrädspel. De kom hem med ett väldigt fint brädspel av bambu. På ena sidan var det ett brädspel för go och på andra sidan ett spel för kinesiskt schack. Till Go-spelet inköptes vackra träaskar som det nu ligger vita och svarta glasstenar i och till det kinesiska schacket köptes träpjäser. Son Pusselbit är mycket nöjd med sitt val av spel och nu vet vi ju vad vi ska göra över midsommar! ;)

4 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Antingen ville inte den som kunde det spelet lära ut hur man spelar eller så är jag dum (tror på det första *ler*). Ha det skönt på midsommarafton!
:)

Sita sa...

Hejsan. Jag köpte idag en klase med dill på LIDL. Av den har jag fryst in 3 matlådor, men har mycket kvar till färsk pottarna. Har en knippe mynta i kruka, vad kan man ha den till. Kram

Anonym sa...

Stort grattis till spelet som dom
hittade och att midsommar är
räddad. Undrar vad det är för nåt
som dottern åkt på??

Må gott önskar
svägerskan

Frogprincess sa...

Önskar jag kunde dricka te, men jag mår bara illa av det :-(
Go spelet har jag aldrig hört talas om.... får väl googla.