söndag, juni 20, 2010

Stockholm och miljondrömmar


Igår var det ett fantastiskt kronprinsessbröllopsfirande (wow, det blev 27 bokstäver) i den svenska huvudstaden och idag har min dotter med kompisar åkt dit för att ha kul. I veckan som kommer ska jag, herr Pusselbit och son Pusselbit ta oss till Stockholm och speciellt till Mohsart för att se om vi hittar ett fint go-spel till sonen för de pengar han fick på sin studentfest. Naturligtvis ska vi passa på att äta något gott och eventuellt också besöka något museum när vi ändå är där.

Dotter Pusselbit ska vara hemma med boxer Pusselbit. Hon tycker inte att det blir alltför trist, eftersom hon redan varit i Stockholm några gånger i år och gjort en massa roliga saker med sina kompisar, bland annat varit på Gröna Lund, ätit på en japansk restaurang och sovit över hos kompisar, samt varit på unf-kurs och längre fram i sommar ska hon till Meuwcon. Vi andra har inte haft det lika roligt ännu, så det här ser vi fram emot.

Maken tänker på den personen som vann 94 miljoner igår. Just nu surfar han runt och kollar på fantastiska bilar som han skulle köpa om det varit HAN som vunnit dessa miljoner. Hans ihopplockade Toyota skulle tydligen gå på 372.000 SEK... drömma kan man ju alltid! =)

2 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Konsten att kunna drömma är inte alla förunnat men det skadar ingen!
:)

Sita sa...

Drömma får man göra, när man inte har pengarna. Sådan bil som du har på bilden står det en skrothög här på gården. Gubben söger att han ska sätta igång den men? Kram