måndag, juni 14, 2010

Solen börjar titta fram! =)


Herr Pusselbit var och tog blodprover på universitetssjukhuset idag. Han tycker att det är lite jobbigt med alla nålar och drar sig verkligen för att gå dit, men han vet ju också att det är ett nödvändigt ont.

Han hade inget sagt till sjuksköterskan, men tydligen såg hon på honom vad han tyckte och frågade om han ville ligga ned när proverna skulle tas. Han avböjde och efter provtagningen tyckte han att han hade överlevt ännu en gång och utan att det hade varit smärtsamt.

Dotter Pusselbit har fått nya gummiband till sin tandställning och är nu alldeles grön i munnen. Hon anser att färgen är riktigt snygg.

I helgen var hon med UNF och sprang omkring och spelade paintball i en skog i regnet med sina kompisar och ett ton mygg. I morse visade hon upp sin tumme med ca 5 myggbett... hon har många fler lite utspritt.

Jag och son pusselbit har varit avslagna de senaste två dagarna. Det åskade en hel del igår och vi fick migrän. Dotter Pusselbit fick det också och det var tur att den kom efter paintballen i skogen, samt att migräntabletterna hjälpte henne rätt så bra. Idag har det varit något bättre för oss, men inte helt bra. Nu har solen börjat synas och vi räknar med att må så mycket bättre i morgon och få en hel del saker gjorda.

Jag önskar er en härlig måndagskväll! =)

2 kommentarer:

Sita sa...

God morgon. Här är det sol nu men bara 4 grader.. Hu aldrig någon sommar. Ha det bra. Kram

Huskatt sa...

Och jag hoppas er dag i dag (snurrigt det där blev) blir en fin dag, helt utan skallebank :D