fredag, maj 07, 2010

Trött... men det är härligt med fredag! =)

(ett negativ av en maskros)

Idag blåser det och är rätt så kallt ute, men det är strålande solsken. Boxer Pusselbit ligger och snarkar vid herr Pusselbits fötter. Jag håller på att återhämta mig efter veckan som gått, är så fruktansvärt trött och slut efter all migrän. När jag blir sömnig redan på eftermiddagen är jag riktigt trött, jag som annars är pigg hela nätterna! ;)

I går kväll var jag tvungen att hålla mig vaken. Många stora allianser förklarade krig mot den allians jag är med i Evony och om jag ville vara kvar i spelet idag, var jag tvungen att vidta några viktiga åtgärder och det drog ut på tiden... Det är tur att jag inte är den allra svagaste länken, men jag är inte heller den starkaste och de som förklarat krig mot oss är så många och väldigt starka. Nu håller jag på att se till att en av mina största tre städer är den starkaste och inte kan intas över huvud taget. Vi får se hur det går. Synd bara att det är så många amerikaner som spelar, det innebär att jag är tvungen att vara uppe sent. Fast i gengäld kan jag ju anfalla dem när de sover! ;)

Dotter Pusselbit var lite besviken på gårdagen. Tydligen hade inte alla i teatergruppen lärt sig alla repliker utantill och stod på scenen och läste direkt från manuset på den skola där de spelade upp pjäsen. Hon ansåg att nu borde alla kunna det här, den 17 maj ska de ju spela upp allt inför betalande publik och då är det ju en "skandal" om skådespelarna står och läser innantill från manuset... och jag håller med henne.

Jag tror att son Pusselbit ser fram emot att ta studenten. Det verkar som om han är lite skoltrött just nu. När man pratar med honom verkar det som om han har tänkt att ta ett sabbatsår innan fortsatta studier, men vi får väl se hur det blir med allt. I vilket fall som helst tror jag inte att han riktigt ännu vet vad han vill med sin framtid och då är det nog bra att ta det lite lugnt.

Nu ska jag fortsätta att njuta av att det är fredag och önskar er alla en riktigt härlig början på helgen! =)

3 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ja, det var många tröttisar! Nog är de blivande studenterna trötta ... de har snart klarat av tre år på gymnasiet, seriöst *ler*!!!

Sita sa...

Hejsan. Vår trötthet lider jag oxå av. Mycket nu ett tag framöver. Först till Åland 13-14/5, Gratta Locklig den 15 fast hon fyller den 14. Sen dop den 22, Mamografi i Örebro den

Anonym sa...

Det värker som bara den i mitt
huvud. Jag är bara inne o kollar.
Negativa bilder är väääldigt fina,
dom passar mig på nåt sätt, jag
är ju negativ till det mesta och
har nu fått arbete som
pessimistkonsult här i vår stad.
Gonatt på er alla
svägerskan