onsdag, maj 19, 2010

Träning


Idag har vi tagit det rätt så lugnt och samtidigt tränat boxer Pusselbit på att vara ensam i lägenheten lite grand. Herr Pusselbit hängde upp sin mobiltelefon för att filma vad som hände i lägenheten och hallen under tiden vi var borta första gången.

När vi gick runt kvarteret, som tog ca 10 minuter, hann boxer Pusselbit med att springa fram och tillbaka i hallen, in i vardagsrummet för att titta ut genom fönstret, fram till ytterdörren för att yla två gånger, in i son Pusselbits rum och skälla ca 5 gånger och sedan in i köket där han kunde se oss komma tillbaka efter den mycket korta promenaden.

Vi får väl se hur det blir i morgon. Jag försvinner iväg hemifrån vid 08.00-tiden och herr Pusselbit går hemifrån vid 09.00-tiden. Vid 10.30 kommer min kompis för att titta till honom och stannar ca 2 timmar. Vi vet inte ännu när vi kommer hem någon av oss och jag hoppas att han inte skäller och ylar för mycket innan vi dyker upp igen. Hur som helst är han väldigt duktig med tanke på hur sällskapssjuk han egentligen är och än så länge har han inte gett sig på möblemanget. 

Jag skulle tro att det blir herr Pusselbit som kommer hem allra först, han ska kolla sin hörsel och det tar väl förhoppningsvis inte hela dagen. När jag är färdig med mina test, vet jag inte, men jag hoppas att det inte tar alltför lång tid. Det kan ju vara svårt att koncentrera sig en hel dag. Jag minns så väl när jag gjorde en översättningstenta och en grammatiktenta i tyska på samma dag... det blev ca 7 timmar och jag var rätt så mör efter det! ;)

Snart blir det en flintastek med tzatziki till och jag börjar bli riktigt hungrig. De senaste dagarna har jag inte ätit så bra på grund utav förkylningen, men det är bättre med den nu.

1 kommentar:

Sita sa...

God morgon. Hoppas det blir lungt för han. Varför har ni inte tränat han tidigare. Kramar