fredag, maj 28, 2010

Studentexamens morgon

(ett negativ)

Det regnar ute och vi är trötta. Det blir alltid något att göra i sista stunden innan man ska lägga sig. Vi har gjort vår egen skylt som vi ska hålla upp när son Pusselbit kommer ut, inte tänker vi betala mellan 400-600 sek som vissa andra gjort för sina!

Snart ska herr Pusselbit köra honom till ett ställe där alla i hans klass träffas för att ta kort. Sedan ska herr Pusselbit köra honom till skolan och då ska vi andra vara där. Hela tiden ska boxer Pusselbit sitta i bilen och det är ju utmärkt väder för det... kallt ute är det också, brrrr!

Sedan firar vi inte så mycket under resten av dagen, det blir först på söndag när många av den "närmaste" släkten på min mans sida dyker upp. Fast lite gott att äta blir det nog och vi tog fram kyckling igår för idag blir det kycklingpaj. På kvällen kanske det blir äppelkaka, vem vet?

Nu får jag fortsätta här, allt är inte riktigt färdigt och jag måste också få upp fröken Pusselbit. Ha en så underbart härlig fredag! =)

3 kommentarer:

Frogprincess sa...

grattis till Studenten ;-)
Klokt att göra en egen skylt, det kostar så mycket med studenten ändå.

Polargrevinnan sa...

Hoppas allt gick bra igår. Studenten skall firas, många års skolgång är slut för den här gången. Kanske fortsättning följer.
Det är väl fint att göra egen skylt. När mina pojkar tagit studenten har vi också gjort egna. De blir mer personliga tycker jag.
I morgon blir det mer firande, ha det så trevligt. Kan bli lite jobbigt, du får ta igen dig i veckan som kommer.
Ha det så bra.
Kram Viola

Ninja sa...

det är mycket roligare med egen skylt :)