lördag, maj 08, 2010

En regnig lördag


Idag tog vi alla en mycket lååång sovmorgon och det var riktigt lyxigt. Ute är det gråtrist och regnigt, men här inne är det mysigt och trevligt.

Herr Pusselbit gjorde en mycket god potatis- och köttfärsgratäng till middag och dotter Pusselbit gjorde en liten köttfärspaj åt sig själv. Hon är inte särskilt förtjust i potatis.

Just nu ser dotter pusselbit och herr pusselbit på Primeval på kanal 9 och de har på ett väldigt högt ljud. För dem är det inte så högt, de vill ju höra. (De har båda hörselnedsättning). Därför sitter jag med hörselsuddar och hör ändå allt vad de säger i serien... men utan hörselsuddar skulle jag bli helgalen av allt ljud.

Gårdagen var inte trevlig för dotter Pusselbit. Hon var ju hemma i migrän två dagar den här veckan och sedan var det teater i två dagar. När hon kom till skolan igår visste hon inte att det var det nationella provet i engelska del 2, så hon missade det. Efter provet skulle hon ha idrott, men hon visste inte att de skulle vara i simhallen framme i la Stada.
Dessutom har hon märkt att hon blir mindre hungrig av den nya medicinen och att hon blir rätt så glömsk av sig. Vi får väl se hur det blir framöver, men hon behöver inte äta mindre, utan snarare lite mera. När hon kom hem igår var hon på ett mycket ilsket humör, så vi lät henne vara ifred framför datorn halva kvällen innan vi vågade gå i närheten av henne... ;)

Jag tror att vad vi alla behöver är några goda kakor att knapra på till kvällen. Det är väl bäst att börja förbereda det... ha en så trevlig lördagskväll! =)

2 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ja, trist att dottern reagerar på sin medicin. Det kan finnas andra sorter som passar henne bättre?
Lycka till!

Sita sa...

Hejsan. Kan hon inte få någon anna sort som hon tål. Ha en bra kväll, kort på barnbarnet idag. Kram