torsdag, maj 06, 2010

Äntligen! =)


God morgon! Det här är den första dagen denna vecka utan huvudvärk, yrsel eller illamående och jag är så lycklig att det är över för den här gången!! =)

Och det är också min och makens 21-åriga bröllopsdag, så det passar ju bra! =D
Vi har ännu inte bestämt hur dagen ska firas, men det största utav allt en sådan här dag är ändå att få slippa migränen. Herr Pusselbit har skött allt de här dagarna. Han har handlat, diskat, lagat mat, gått ut med Boxer Pusselbit och hjälpt mig och dotter Pusselbit med några saker... som till exempel varmvattenflaska till dotter Pusselbit och mediciner + dryck till oss båda. 

Dotter Pusselbit lyckades ta sig till skolan igår, de hade teater hela dagen. Idag åker de till Stockholm för att spela upp sin pjäs i en skola där och kommer hem ikväll. Fast först måste herr Pusselbit köra henne till skolan, för hennes skolsköterska måste ta blodtryck och puls på henne på grund utav hennes nya mediciner hon har fått. Sedan kör han henne till stationen och Boxer Pusselbit är med i bilen, eftersom han äääälskar att åka bil.

Son Pusselbit har ingen idrott i år och eftersom det är idrottsdag för dem som har det idag, är han ledig och njuter av en lång sovmorgon just nu. Det är strålande solsken och fåglarna kvittrar. Jag tror till och med att det inte blåser särskilt mycket heller. Det är en perfekt vårdag! =)

5 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Man skulle kunna tro ni beställt vädret för att fira de 21 åren! Har ni ... alltså beställt? *ler*
Ha det så trevligt!

Pixi sa...

Grattis till att vara smärtfri o till era 21 år tillsammans!! Förstår att du är glad !kram =)

Anonym sa...

Grattis på bröllopsdagen!!!
Det är inte klokt att det är
21 år sedan. Men ni ser ju lika
unga och vackra ut förståss.
Kram från
svägerskan m fam.

Ninja sa...

Grattis önskar dig en helt underbar migränfri dag tillsammans med din man :)

oumberligating sa...

Skönt att du mår bra idag och Grattis till "21-års dagen", jag och Lilla Frun ligger också och harvar i den divesionen, hm....vi gifte oss 1988...oj, 22 år i pingst...får inte glömma det! (ler)
Tack för du skrev på Jernsaxenbloggen, den för en lite tynande tillvaro, däremot så får jag många mail till jernsaxen@live.se om olika typer av omsorg/vårdfrågor!
Ha en fin helg!
Var rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!