söndag, maj 23, 2010

Arbetsam dag för en boxer


Ute regnar det från en grå himmel. Vilken tur att man kan sitta inomhus med tända ljus och hett te! =)

Igår när jag och Herr Pusselbit tog en långpromenad med boxer Pusselbit, träffade vi på 3 harar inom 10 minuter. Vår käre boxer älskar att jaga harar, men han får det inte för oss. Han har svårt att förstå att vi inte är så förtjusta i det.

Sedan fick han också under dagen se grannens katt spatsera i vår lilla trädgårdstäppa. Samt också se hur vi gick ut dit och klappade om katten... han höll nästan på att ramla ut genom fönstret! ;)

När det blev mörkt satt han under kvällen och morrade åt något som fanns där ute, men fastän vi gick ut och kollade läget såg vi inget misstänkt. Han var helt förstörd när vi gick och lade oss och vi ännu inte förstod vilka hemska saker som fanns där ute som han morrade åt. Vi gör det fortfarande inte... herr Pusselbit skämtade om att vår hund plötsligt blivit en "mördarsnigeljägare" och morrade åt dem, men jag har faktiskt som tur är inte hittat sådana hemska djur där ute ännu. Fast vår hund är ju lite märklig och tycker att det mesta är misstänkt när mörkret faller på.

2 kommentarer:

Sita sa...

Det är inte kul när han vill jaga o inte husse o matte vill. Önskar oxå jag hade spelat in Rebecca. Hon sjöng handens fem fingrar. Kram

Ninja sa...

men en hund som jagar mördarsniglar tycker jag verkar som en god idé ni kan säkert få jobb!