söndag, maj 23, 2010

Regn och åska


Idag har det åskat och när datorerna ändå var avstängda passade jag på att frosta av frysen. Det behövdes verkligen! Nu när det är gjort, blir det inga problem med att baka inför studenten.

När herr Pusselbit stod utanför en kohage med boxer Pusselbit i regnet, kom det fram en liten kalv och stod nos mot nos med vår boxer genom staketet och gav honom några slick som hälsning. Vår hund var mycket spänd, nyfiken och väldigt glad, samtidigt som han stod alldeles stilla och var tyst. Sedan kom mamma ko och kollade läget och fick iväg kalven därifrån...

Son Pusselbit ska iväg på en resa till Stockholm i morgon och han vet inte varför. Det är en överraskning från skolans sida och de bjuder också på middag. Son Pusselbit tycker att det är rätt så spännande.

Det är väldigt svårt att få tvättid ute i tvättstugan och det kan bli upp till ca 3 veckor mellan tiderna. Vi funderar på att börja tvätta en tvätt/natt och låta det torka på torkställ här inne, för tvätthögen har växt något alldeles katastrofalt. Vi får se hur det går...

Nu ska jag dricka te på citronmeliss. Vi har så väldigt mycket citronmeliss ute i trädgårdstäppan att jag kan dricka några muggar te på det varje dag under hela sommaren... och det är alldeles gratis! =)

1 kommentar:

Frogprincess sa...

Vilken trevlig kalv :-)
Vi lät våran katt Evert hälsa på en ko en gång och han fnös katten i ansiktet så han blev alldeles blöt.
Ha en bra dag.