torsdag, april 30, 2009

Ha en så trevlig Valborgsmässoafton! =)

(Foto av Fru Pusselbit)

Jag sov mycket länge idag, men det verkar ha gett resultat. Mr. Migrän insåg att han inte var välkommen och åkte härifrån! =)

Ute är det ett underbart vackert och soligt väder, men det blåser väldigt kallt...

När dotter Pusselbit åt sin frukost på balkongen kom en av grannarnas svarta katter och rullade sig i mina blommor... och sedan ville han också komma in genom balkongdörren. ;)
Dotter Pusselbit har nu stuckit iväg till la Stada för att träffa kompisar och har också smort in sig i solskyddskräm. Hon brukar inte frysa i första taget...

Son Pusselbit spelar som vanligt go mot en annan spelare över internet. Funderar skarpt på att dra med honom på en längre promenad framöver, för frisk luft är aldrig fel.

Herr Pusselbit är på jobbet och vi får se om han får jobba heldag eller halvdag. I vilket fall som helst kommer han att få ligga under bilen väldigt mycket under storhelgen...

Och jag måste få ordning på kragpallarna. Vill börja komma igång med sådden så fort som möjligt nu...

Gårdagens kurstillfälle var mycket bra och jag har en hel del att göra med "mitt blivande företag" framöver. Det är både spännande, intressant, roligt och skrämmande...

Jag önskar er alla en underbart härlig Valborgsmässoafton! =)

8 kommentarer:

Heidi sa...

Härliga bilder på blommor du har i jämnan!!! Bra att MrMigrän har gett upp. Tur att den är Mr och inte Ms för tjejer är mer envisa, sägs det. Önskar dig också en skön Valborg!!!
Kramizar:)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Strålande sol även idag har vi här.. Här blev det ingen bras kväll bara en lung vanlig hemma kväller :) Hoppas du får en fin dag :)

Eva-Marie sa...

Vad skönt att du mår bättre! Jag beundrar alla som orkar med sin migrän (ni har ju inget val direkt). Hoppas du får njuta av den första majhelgen! KRAMAR

diana sa...

Hur var din Valborg?
Vad skönt att migränen gett sig lite. Ha en bra första maj.

Vicki sa...

Hur är det med dig?

Firade ni valborg i går?

Vicki

Barnens Hjältar sa...

Förstår att det är mycket blandade känslor med att starta företag .-)
Den som vågar den vinner :-)

ejmis sa...

Skönt att Mr Migrän gav sig av.

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Strålande sol här även idag, funderar på att åka iväg och köpa lite blomster även om jag inte kan sätta ut dom än, men dom är så billiga just nu :) Hoppas du får en fin dag :)