tisdag, april 28, 2009

Migrän, men en underbart solig tisdag...

(Foto av Fru Pusselbit)

Gårdagen var väldigt bra och jag ångrar verkligen inte att jag dit. Vi kanske var ca 500 kvinnor som möttes upp där och det var oerhört inspirerande! Det var fem kvinnor (mig inräknad) från starta egetkursen och vi satt tillsammans och hade oerhört roligt. För att inte tala om hur mycket gratis godis vi åt! ;)

Det verkar som om det kommer att bli någon liknande träff till hösten med föreläsningar inom några andra intressanta affärsområden och det ser jag mycket fram emot.

Sedan visade det sig också att en av son Pusselbits före detta klasskompisar från grundskolan också var där och efter dagens slut stod vi och pratade olika affärsidéer i ca två timmar. Vi kom på att en av mina affärsidéer kände hon också för, så det kanske blir att vi startar upp ett företag tillsammans till hösten. Då blir det inte det jag har tänkt till att börja med, men vi får se hur allt slutar för det är inte över ännu...

Idag är det ett underbart väder ute, men jag fryser, är trött, yr och har migrän. Vilken trist dag att ha det på... men jag får ta det lugnt och hoppas på att det snart går över!

Hoppas att ni andra har en härlig och trevlig tisdag! =)

18 kommentarer:

Karin sa...

då är vi två. jag sitter här på jobbet, trött yr och huvudvärk. Ska hem nu iallafall. :-)

*tingeling* sa...

Nu har jag varit och hämtat ut mina ny piller som jag hoppas hjälper både med skallebangen och värken, sitter och väntar på hoppet, hihi... Vilken spännande dag du hade igår :) Kan ju säga att jag hade hjälp av min kompis med övertalningen, hihi... till på köpet ska hon få en ny alltan nästa år, fast henens inte är gammal, så det tog nog skruv, hihi... Så nu sitter jag bara och väntar tills gubben säger att nu sätter vi igång, hihi... Men det är då så taskigt väder här även idag och all snö har ju inte häller försvunnit och jag måste kunna sticka spaden i backen för att rädda blommorna som är på den sidan där alltan ska sitta, :) Men snart, jippi... jag är så glad :) Ha en bra kväller :)

Heidi sa...

Hoppas migränen ger sig snart så du får njuta av våren. Den går fram med full fart, snart är blomningen över känns det som. Sjuk fart!
Kramizar:)

Mz.olsson sa...

Usch, vad tråkigt med huvudvärken!!
Men desto roligare med kursen! Vad spännande att ha planer på att starta eget!!

vilsen sa...

Jag har startat en namninsamling kring detta som har skett..Hjälp mig att få behålla vår lärare kvar.Hjälp oss som inte mår bra att få behålla vår trygga lärare kvar.
Jag ska kriga för min rättvisa och jag har spridit mitt brev över hela socialkontoret och jag kommer kriga för att vinna..Jag ger mig inte så lätt..För detta var det värsta i hela mitt liv dem kunde göra..
Tryck på länken och skriv under om ni känner med mig!!

http://www.namnlista.se/lat-min-larare-stanna-kvar
Tack för eran stöd isåna fall!!

Fingerfärdig sa...

Spännande. Jag önskar dig/ER lycka till!

AnnaKK sa...

Bortsett från migränen så låter det härligt med såna där träffar/möten! Så många personer och så många idéer och sånt flöde av energi och kreativitet!!! Underbart att kunna dela lite erfarenheter, funderingar, frågor mm med likasinnade - och kanske rent av finna sej en kompanjon också! KUL!!! :-)

Heidi sa...

Svar: tack, jag har också saknat dig och våra bloggvänskap. Vi har ju så mycket gemensamt också. Jag skrev nyss en inlägg om tankarna som jag har haft och det är dessa tankar bland annat som gjorde att jag tog bloggpaus.Du kan läsa mer om det på min blogg. Jag har ju i för sig skrivit om det förut, så det är "gamla favoriter i repris"... Jag ska ta tag i mina gamla drömmar och se om jag kan återuppliva nåt!
Ha en skön kväll!
Kramizar:)

sladdertackan sa...

Oj, har du migrän igen. Stackars, stackars
Kram

wolf mother earth sa...

Migrän gumsan? åt du för mkt godisar? nääää stackars dig hoppas det har gått över!!

SV: jaaa visst är det underbart med peeling

kramen

Tesstamente sa...

Jättebra initiativ av dig även om du inte har ett eget företag ännu.. ett steg i rätt riktning!

Väntar med spänning på att din dröm ska bli verklighet:-)

Kram på onda huvudet!

MICKAN sa...

Roligt att gå på sånt. Du ska se att dina tankar och vyer om företag kommer att vidgas för dig nu. Haåller alla tummarna jag har för att det kommer att bli bra :) Migränen får du låta glida av dig :)

Maddo sa...

Vad spännande! och vad roligt! =) Kramar

ejmis sa...

Mr Migrän är inget trevligt sällskap =/

Barnens Hjältar sa...

Åh vad inspirerande det låter :-)
ag är i planeringsstadiet (spånar mest) kring att starta ett projekt. Än så länge är det bara en idé men jag är väldigt sugen på den.. Mitt företag är för mycket jobb för lite pengar så jag måste ha en anställning med..

Mollan70 sa...

Inte roligt att vara sjuk i dessa dagar när solen lyser så fint.
Vad kul att kursen var givande.

Fotsteg i Rabatten sa...

hopaps huvudvärken lättat nu. :)

Frogprincess sa...

Kul att träffen gav något :-)
Hoppas migränen gått över!