söndag, april 12, 2009

Dags att sova!

(Foto av Fru Pusselbit)

Idag gjorde jag och sonen två stycken Janssons frestelse och en vanlig potatisgratäng. Han kokade äggen och jag gjorde skagenröra. Sedan satte vi oss till bords och lät oss väl smaka med lite dill, sill, räkor och gräddfil till.

Efter det började dottern spela ett av sina nyinköpta datorspel och jag, maken och sonen började spela Nya Bondespelet tillsammans. När klockan blev 21.00 började vi titta på "Bröderna Grimm", för den har vi inte sett förut. Mitt i filmen ringde min kära mor för att höra hur vi har det och det är inget ovanligt. Ringer hon, brukar det oftast vara mitt i en film! Det är ungefär som att jag alltid lyckas ringa dem när de äter eller fikar! ;)

I morgon kommer vi (jag, maken och sonen) att gå på förmiddagsmöte i kyrkan och efter mötet behöver vi bara komma hem och äta upp resterna från idag! Sedan kommer vi att fortsätta spela Nya Bondespelet, för naturligtvis vill jag ju vinna över männen i familjen! ;)

Nu önskar jag er alla en god natt och sedan en Glad Påskdag, för Jesus är uppstånden! =)

7 kommentarer:

MICKAN sa...

Godmorgon i stugan denna påskdag! Solen skiner för fullt ute redan, så det blir till att försöka få sig en solbränna idag också ... hehe. Nu ska jag ut och släppa ut hönsen för klockan är strax sju :) Ha en bra dag !

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Inte så många som tänker på vad det är vi firar under påsken.... Ha en bra dag :)

Fröken Sparsmart sa...

Fortsatt trevlig påsk!

Mindi sa...

Låter som att ni har det alldeles jätte skönt! :) Själv befinner jag mig på lite semester en sissodär 120 mil hemifrån. :)

Stor kram
M I N D i

Bittan sa...

hoppas påskhelgen varit skön för dig o familjen. kram Bittan

messan sa...

Ha en fortsatt bra påsk!
Kram

Frogprincess sa...

Javisst är det märkligt att man alltid lyckas pricka in måltider och annat när man ringer hem till någon :-)