torsdag, april 02, 2009

En lugn torsdag! =)

(Ljung till min kära svägerska, foto av Fru Pusselbit)

Denna dag är en lugn dag. Det enda jag verkligen måste göra är att hämta ut mera av mina B12-vitaminer och folsyretabletter från apoteket. Annars kan jag lägga upp dagen precis som jag vill och det är så skönt.

Igår pratade vi om min mans insomningssvårigheter hos hans psykiatriker och då ändrades det lite på hans mediciner och nu får vi se om det hjälper. Han ska ju också ta en massa blodprover för att kolla upp om han har brist på något. Psykiatrikern ville också att min man skulle ta upp sina snarkningsproblem med sin husläkare, för man kan få otroliga trötthetsproblem av det också. Psykiatrikern själv har tydligen stora problem med det... I alla fall tyckte psykiatrikern att det var bra att jag var med och han fick en liten annan bild av min man genom mig.

Efter att jag och min man varit hos psykiatrikern gick vi och åt på MAX och pratade igenom allt och det kändes skönt. Herr Pusselbit ansåg att det var bra att jag varit med och jag tyckte att det var trevligt att veta att han inte tyckte att jag var för påstridig eller sa saker som han inte ville att jag skulle säga...

Sedan åkte min man hem och jag stack iväg till startaegetkursen och nätverkade. Det är otroligt inspirerande att träffa alla människor där och samtidigt få den här utbildningen! =)

När jag var hemma vid 22.00-tiden var sonen på väg till sängen och dottern hade tydligen redan somnat vid 20.45. Jag smög in till henne och såg efter att hon hade täcket på sig, för ibland har hon sparkat av sig allt och vaknar av att hon fryser så mycket. Hennes rum är det mest kyligaste rummet i vår lägenhet...

Min mans mobiltelefon har blivit så konstig. Alla bokstäver och siffror har försvunnit från displayen, så han har haft fullt upp med att försöka spara över all information till en av våra datorer. Vi får se hur det blir med det framöver... och idag ska också vår peugeot besiktigas. Min man är inte positiv över utgången...

Nu är snart mitt kardemummate uppdrucket och jag önskar er alla en härlig torsdag! =)

4 kommentarer:

Frogprincess sa...

Min sambo sökte, efter hårda påtryckningar i från mig, för sina snarkningar("man kan väl inte söka för att man snarkar heller!!!"). Det kallas för sömnapne och leder till trötthet, brist på syre i blodet, andningsstopp under sömnen, minnes och koncentrationssvårigheter med mera. Numera får han ha en CPAP på nätterna som trycker ner luft i lungorna och hjälper honom andas. Han mår mycket bättre, men helt bra är tveksamt om han någonsin blir.

Myntdrottning sa...

Morron! Den 6:e är det dags för min bil att besiktigas, sambon ska fixa en MASSA "smågrejer" i helgen *gulp*
Jag tror att det är bra att du följde med dit, alltid är det nåt som kommer fram genom dig, som inte framgått av din man. Både på gott och ont.
Jag snarkar också :(

Anonym sa...

vilket är ditt godaste te, alla kategorier?
:)
Hej då från Gullan!

Åsa sa...

Jag har precis bytt mobil och fattar ingenting. =) Vet inte vad som är värst, det eller att knapparna inte funkar helt plötsligt.