måndag, april 06, 2009

Påsklov! =)

(Maskros förra sommaren, Foto av Fru Pusselbit)

Igår åkte jag och maken till IKEA och strosade runt lite grand för att se vad som fanns. De sålde så fin Lavendel och då blev jag allt sugen på att köpa hem den och ha i en stor kruka, antingen på balkongen eller på grästäppan någonstans. Fast det får i så fall bli lite senare.

Maken hittade förvaring till alla sina verktyg i bilen, förr låg de i bananlådor. Han har dem alla i sitt jobb...

Efter IKEA åkte vi till Bauhaus och där köpte jag dill och persilja som skall sås. Jag tittade också på olika sorters krukor och maken spanade in virke bla. Vi funderar på att lägga ut en liten träaltan bredvid balkongen, där vi kan sitta när det inte regnar och också grilla... vi får väl se hur det blir med allt. Vi ska också spika ihop två stora lådor att odla lite morötter, sallad osv. i och det börjar bli dags snart.

Barnen har Påsklov den här veckan och de tycker att det är underbart härligt. Dotter Pusselbit tycker att vi är hemska som har gjort så att internet stängs av ca 00.40. Det är ju Påsklov och ingen skola dagen efter och enligt henne tycker alla hennes kompisar att vi är mycket stränga föräldrar... men vi tycker att bara för att det är lov ska man inte sitta uppe halva nätterna!

Idag är hon i skolan och övar teater. Hennes teaterförening ska (i maj tror jag) ha några offentliga föreställningar av sin pjäs. En föreställning ska vara gratis för alla släktingar och familjemedlemmar och resten ska folk få betala för.

Ute är det strålande solsken och ca 10 grader varmt och jag önskar er alla en härlig måndag! =)

3 kommentarer:

*tingeling* sa...

hihi så klart hon säger att alla kompisar tycker ni är stränga :) Men det finns dom som bara får sitta en timme per dag, fniss... Jag gjorde en "träaltan" när jag bodde i enlägenhet i stan och det var så härligt å sitta ute och kunna grilla och bara sitta och ta sig en kopp kaffe och lösa kortord :) Ha en bra dag :)

Åsa sa...

Visst är det underbart med påsklov. Och på Bauhause gör man alltid lite fynd. Saker man inte ens visste att man ville ha. =)

Frogprincess sa...

Men har hon ändå lov så har hon ju hela dagarna att sitta framför datorn :-)