måndag, april 27, 2009

En spännande måndag!

(Foto av Fru Pusselbit)

Det är 16 grader varmt ute just nu och solen har legat på ett tag, men lite moln syns emellanåt på himlen.

Idag ska jag iväg på olika seminarier hållna enbart för affärskvinnor och det ska bli riktigt spännande! Det börjar vid 13.00 och slutar ca 19.00. Antagligen ska man också mingla runt lite grand och skaffa kontakter, men det känns lite svårt med det. Jag har ännu inte startat något företag, har inget visitkort och inget namn på det företag som jag funderar på att starta... än så länge har jag bara affärsidén. Fast man måste ju börja någonstans. ;)

På grund av mina små fötter i storlek 34 har jag inga snygga skor att ta på mig. Jag köpte högklackade skor utan häl när jag hälsade på mina systrar i USA för något år sedan, men om man ska gå väldigt mycket är det nog bra med lite bättre klackar. Dessutom är jag inte heller särskilt van med högklackat så det skulle kunna bli riktigt intressant! ;)

Hur som helst, jag önskar er alla en underbart härlig måndag! =)

11 kommentarer:

Frogprincess sa...

Ja ett namn på ett företag skulle göra mycket.
Hoppas att du får en bra och spännande dag :-)

Åsa sa...

Jag gnäller att det är svårt att hitta snygga skor i storlek 40 men jag kan tro att det är svårare om man har 34...

Marra sa...

Ojj din månad var spännande! Jag är så blyg så jag hade inte gjort mej bra på ett sånt ställe. Men hoppas du får en intressant och bra dag! :)

annsan_s sa...

Godmorgon!

Ha en skön dag.

Kram

Heidi sa...

Önskar dig en skön måndag och lycka till med mingel. Det är jätteroligt att du ska bli egenföretagare. Du kanske kan anställa mig sedan;) fniss
Kramizar:)
Heidi (Nippertippan)

*tingeling* sa...

Är ju svårt att kalla sitt företag för något innans man har gjort allt klart i huvudet och börjat starta upp :) Viktigast är ju att dom får isåfall veta vad du heter :) Igår hade vi det så varmt här, men regnar det blä.. ha en bra dag :)

Tant Greta sa...

Kläder är alltid något att fundera över. Du har förmodligen de sötaste fötterna av alla damerna i gänget. Själv funderar jag varje dag på vad jag skall ha på mig till min yngste sons bröllop i Augusti. Vet ju inte hur man klär sig i "västvärlden". Känner mig lite ute så att säga.

diana sa...

Oj, vad spännande för dig ;) Lycka till. Kram.

Bittan sa...

du tar så vackra vårbilder...ha en fortsatt bra vecka. kram från Bittan

Mz.olsson sa...

Vad är det för slags företag du planerar att starta?? (Kanske jag har frågat förut, förlåt, jag kommer inte ihåg...)

Veiken sa...

Självklart ska man kolla läget. Fast man inte har startat än.)Kram