onsdag, april 29, 2009

God morgon och grattis lilla mamma! =)

(Foto av Fru Pusselbit)

Då har jag vinkat av alla mina kära familjemedlemmar. Dotter Pusselbit ska åka buss med en kompis till skolan, son Pusselbit har idrottsdag på den enda dagen den här veckan som ska vara mulen och eventuellt regnig och herr Pusselbit jobbar i Sveriges största stad idag.

Nästa vecka skulle dotter Pusselbit operera bort tre tänder hos käkkirurgen, men igår bad de om att få flytta tiden till den 28 maj istället och dotter Pusselbit är väldigt glad över det. Hon ser inte fram emot operationen. Den 12:e maj ska vi ha elevvårdskonferens angående hennes skolpsykologundersökning. Det ska bli intressant att se vad psykologen kom fram till...

Ikväll ska jag på starta egetkursen, så jag ska se till att ta det lugnt så att migränen försvinner. Antagligen kom den på grund av väderomslaget...

Idag fyller min mamma ett hemligt antal år. Hon leve: Hurra, hurra, hurra, hurra!! Eftersom hon också är en nattmänniska, tänker jag vänta några timmar till med att ringa och gratulera henne! ;)

Ha en så härlig onsdag! =)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Gomorron.. va mysig blogg du har.. tassar in och säjer ha en fin dag..=)

Heidi sa...

Håller tummarna att MrMigrän ger sig och att dagen blir solig och skön!!!
Kramizar:)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Nu har vi sol här igen toppen, hoppas migränen försvann för dig och du får en fin dag :)

Åsa sa...

Hoppas kursen ger nåt. Och att dotterns operation går kanon! Skönt att få vänta lite till. =)

Pixi sa...

Grattis till din mamma!!Mm Starta eget låter kul juuu!!vad ska du starta upp för nåt?Säger som föregående talare..hoppas mr migrän håller sej borta..kram =)

Becks sa...

hej hopp!

Vi har fortfarande inte träffats...nu får det nästan bli av innan sonen blir föööör stor!

Han har redan dubblat sin vikt och växt 12cm! Plus att han har fått sina första sprutor idag! 3månaderskollen!

hör gärna av dig...

kramar!

Lena sa...

Hoppas att din migrän är bättre nu! Det låter så spännande med att starta eget. Nyfiken på vad det är du ska starta :-)
Hoppas du har en solig och fin dag!
Kram

Mollan70 sa...

Stort grattis till din mamma!
Hoppas kursen var lika bra denna gång.

Frogprincess sa...

Aha, trodde det var du som fyller år.
Då får jag säga ett stort grattis till din mamma :-)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Hoppas migränen gav med sig så du fick njuta av kursen. ha en bra dag :)

oumberligating sa...

Ja, jag vet! Oumberliga Bloggen är inte riktigt vad den borde vara, även fast jag tar upp "lite vardagligheter" som svininfluensa och munskydd så borde jag kanske klämma in några Oumberliga Ting ibland, jag lovar det kommer, men just nu är jag lite bråkig och debattsugen. Kanske håller på att förvandlas till en gammal "stöt"!
Men jag är ju inne och läser alla fina och trevliga bloggar som ger mig mental syrka att "kämpa på" i min värld och hur tackar man för det jo genom att samtidigt som dessa rader skickas lägga till en önskan om en fin och trevlig Valborg!
Kram från Peter!
PS: Hoppas denna kommentar inte känns allt för opersonlig, men som jag berättat på bloggen så håller man på att dra in fiberoptisk kabel här i området, så all överföring av bilder och text tar en evighet. Men jag har i allafall varit inne på vaje blogg enskilt för att skicka dessa rader, så visst betyder det någonting! Som sagt ha det bra på alla sett!

Leif Waldemark sa...

Ett fint vårtecken på bilden. Mitt största vårtecken måste vara att Tommy (vår vaktis) börjat dra av dragkedjorna runt knäna och göra om sina blåkläder-byxor till shorts.

Leif Waldemark
Rektor,
Mullbergaskolan

Daniel sa...

å jag sjunger å hurrar din Mor!