måndag, april 06, 2009

En dag med sonen

(Stockrosor från i somras, foto av Fru Pusselbit)

Måste bara berätta att jag och sonen slängde oss in i bilen och körde till ÖB och inhandlade allt vårt påskgodis och en massa shampoo och balsam. Maken hade inte bilen idag, så vi tänkte passa på... ;)

Efter det åkte vi till Plantagen och köpte en massa vackra penséer och nya dahlior som jag ska ha i blomsterrabatten. Sedan blev jag nostalgisk och införskaffade rabarber också... det är ju så gott med rabarberkräm, rabarberpaj osv.

Till slut åkte vi till IKEA, för son Pusselbit var nyfiken på det som de gjort om och när vi gått igenom allt köpte vi en varsin varm korv med bröd och dricka till och det kostade 20 kronor. Måste erkänna att det var länge sedan jag och sonen gjorde något tillsammans bara vi två...

På vägen hem visade det sig att makens chef släppt av honom utanför Lidl, så då tog vi en sväng förbi där. Medans sonen som fått nog av allt handlade stannade kvar i bilen, gick jag och maken omkring inne på Lidl. Just nu säljer de fläskytterfilé för ca 50 kr./kg. De har också underbara Rhododendron för 50 kr. men det får inte plats i vår lilla trädgårdstäppa, de kan ju växa sig riktigt stora med tiden och vi ska ha lite annat där också...

Dottern har ännu inte kommit hem och jag ska alldeles strax sätta igång med maten. Ha en så underbart härlig kväll! =)

9 kommentarer:

*tingeling* sa...

Så mysigt att gossen och du fick lite egentid :) skulle behöva köpa nya rabarber, för dom som finns här är så gamla och blir inte så mycket av det hela.. :)

Vicki sa...

Har solen och värmen kommit till er också??

Har dina barn påsklov denna veckan?

Vicki

Lena sa...

Visst är det mysigt med egentid med bara ett barn i taget! Det brukar vara uppskattat från både mig och barnen, synd bara att det inte blir så ofta som man skulle vilja.
Ha en skön kväll!
Kram

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Kram systra di

Tant Greta sa...

Låter som en riktigt bra och fin dag för er båda. Min dag har också varit bra och i morgon har vi helgdag för det är den Mozambikanska kvinnans dag. Då förväntas alla män och söner ge sin fru eller mor en capulana (tygstycke att vira runt som en kjol)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Ha en bra dag :)

Åsa sa...

Det är speciellt att vara själv med ett av barnen. Viktigt för båda, synd bara att man (jag) tar mig den tiden så sällan. Det blir oftast båda.

Frogprincess sa...

Jag ska åka och skaffa penseer i morgon efter jobbet (om inte sambon är sugen på att åka en liten sväng nu när han kommer hem... vilken ide!)

Herta sa...

Blir mycket imponerad av Din son som följer med Dej på så många ställen inkl Ikea...otroligt!