onsdag, april 08, 2009

Inför Påsken

(Foto av Fru Pusselbit)

Gårdagen gick i vilans tecken. Det var länge sedan jag tittade så mycket på tv halvliggandes i tv-soffan! ;)

Idag känns det mycket bättre i huvudet och det är så ovant. Jag är så van att ha migrän i minst tre dagar i sträck, men efter att jag började få i mig extra mycket b12 och folsyra har det blivit så otroligt mycket bättre med det och det känns så skönt! =)

Det blev inga uppgifter gjorda igår... det blev egentligen ingenting gjort igår, så idag får jag göra desto mera. Det är otroligt vad tiden går snabbt och hux flux är det skärtorsdag i morgon. Här måste städas och röjas och påskmaten måste planeras och... det är väldigt bra att barnen har Påsklov och kan sättas i arbete! =)

I år har vi fått tag på ca 2 kg skalade räkor väldigt billigt och jag planerar att ha både naturella räkor och skagenröra på Påskbordet. Janssons frestelse, tre olika sorters sillar, en massa ägg, dill, gräslök och gräddfil och hembakat bröd. Det borde väl räcka ett tag i alla fall! Dessutom har vi allt Påskgodis som jag och sonen var och köpte på ÖB häromdagen, så det känns som om vi är rätt så förberedda för Påsken... förutom att vi behöver inhandla Påskmusten.

Solen verkar titta fram mellan molnen lite då och då här och det blir man tacksam över. Snart ska här sättas igång med allt, men jag ska njuta lite mera av mitt rabarber- och gräddte först! Önskar er alla en underbart härlig onsdag! =)

10 kommentarer:

Åsa sa...

Hela mitt liv har vi åkt till släkten över påsk. Det är positivt på det sättet att man slipper tänka på mat och annat men lite synd också. Det blir ju inga egna traditioner.
Ert påskbord låter kanon.

Frogprincess sa...

Vad unbderbart härligt att migränen verkar ha blivit lättare!!!
Ja här är det inte mycket till påskförberedelser heller... inte än.

*tingeling* sa...

Vad skönt du slapp ha migrän i fler dagar :) Jag har inte handlat ett smack för påsken :) Har ingen känsla att det är påsk?? gubben verkar inte ha de heller :) Men ditt bord låter mumsigt :)

Tant Greta sa...

Oj vad det låter GOTT! Ha en riktigt skön och härlig Påsk, eller som man brukar säga: Glad Påsk!

Rospiggen sa...

Så skönt med migränen! Nu får du njuta av påsken med god mat och godis =)

Artlover sa...

Vad bra att migränen har släppt sitt grepp. Jag får önska dig en Glad Påsk. Jag har tillägnat dig något från min blogg, på den här länken: http://artlover.blogg.se/2009/april/var-spring-45-av-365.html
Kram:-)

MICKAN sa...

Godmorgon denna skärtorsdag! Är kvasten redo, för festen varar väl hela natten ... hehe:) Ha en bra start denna påsken och sköt om dig! Fin bild på hästen:)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Men nu är det dags för avfärd, hihi Ha en bra dag :)

messan sa...

Skönt att migränen gett med sig. Vi är mest bortbjudna i påsk.
Önskar dig en glad påsk!
Kram

Mollan70 sa...

Glad Påsk till hela din familj.
Vi köpte också påskgodiset på ÖB