lördag, maj 02, 2009

En underbart härlig lördag! =)

(Min rabarber, foto av Fru Pusselbit)

Igår var jag helt slut och fick inte mycket gjort, men jag satt med några excelfiler från Almi och lekte med. Naturligtvis gör man bara glädjekalkyler, för det blivande företaget ska ju bli en dundrande succé! ;)

Ute är det ett underbart vackert väder och efter att ha tagit bamyl (är förkyld) och mina vitamintabletter, ska jag gå ut och pyssla i min lilla "trädgård". Igår oljade jag in kragpallarnas "underdelar" färdigt (vände på dem) och grävde upp 4 stockrosor och satte dem i krukor, för min kära mor och min kära syster Spindelmamman ska få några av dem och de brer ut sig alldeles förskräckligt (det finns mer som jag ska gräva upp till dem, men visste ni att de har oerhört långsmala rötter?)... de ska få lite grand av min citronmeliss också.

Herr Pusselbit och son Pusselbit ska byta spindelled på bilen idag och jag tror inte att någon av dem ser fram emot det...

Dotter Pusselbit har kommit in i den åldern då hemmet i stort sett är ett hotell och dagarna tillbringas med vänner i La Stada eller någon annanstans... ;)

Jag har också kommit på att det är så överfullt i vårt förråd att de saker som brukar vara där uppe, börjat komma ned till vår lägenhet. Det gör att städningen här i lägenheten inte är så lätt... därför måste vi så snart som möjligt börja med operation förrådsstädning och det är nog ingen som egentligen ser fram emot det... ;)

Nej, nu ska jag dricka upp mitt Lapsang souchongte (rökt te) och gå ut i min lilla trädgårdstäppa. Ha en så härlig lördag! =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

God middag. Vilken stor rabarber, min har två stjälkar på 1 dm var. Nysatt planta, den gamla dog ut. Kram från Sita

Heidi sa...

Roligt att kunna läsa att andra har liknande problem som tex skåp/förrådstädning... uh... Däremot låter utesysslorna trevliga. Fin och innovativ bild på din rabarber:)
Ha en fortsatt trevlig lördag!!!
Kramizar:)

*tingeling* sa...

jag älskar verkligen mitt växthus, är större än det ser ut måste jag säga, nu är det som förvaring av hamoken, blomlådor mm ett bord och stolar och prydnadssaker.. Har varit iväg och köpt penseer och pelagoner så nu måste jag ta mig in där och få tag på några av krukorna, hihi... Men jag kommer nog inte plocka ut grejerna fören alltan är klar så jag kan ställa dit allt direkt :) Här har det varit superväder hela dagen, har inte gjort ett smack inomhus, blundar och ser inget, hihi.. får ta tag i det i morgon i stället.. Ha en bra kväller :) krya på dig :)

Barnens Hjältar sa...

Hoppas din lördag blev som du önskat. Det lät gott det teét!

Mollan70 sa...

Det är så rogivande att pyssla i rabatterna.
Ha en jättebra söndag.

Pebbles sa...

Stockrosor... de saknar jag nu när jag bor i lägenhet högre upp i huset. Hade så fina, bla svarta förut. Men men - får fylla balkongen med annat vackert istället...

Ha det gott :)