måndag, maj 04, 2009

Regnet det bara öser ned...

(Tulpan i min rabatt, foto av Fru Pusselbit)

Fåglarna kvittrar, men regnet öser ned och det är ca 6 grader varmt... Son Pusselbit ligger i badet just nu och börjar inte förrän 12.15.

Dotter Pusselbit stack hemifrån vid 8.30 på sina inlines och jag hoppas att regnet började först efter att hon kom fram till skolan.

När jag druckit upp mitt Lapsang Souchongte (rökt te) ska jag ta en liten promenad och sedan börja med operation lägenhetsstädning och diskning. Det har blivit lite dåligt med det den senaste tiden, för man har ju passat på att vara ute i det underbart vackra och soliga väder vi haft.

Sedan måste jag också deklarera. Förra året var jag ute i god tid och hade tänkt vara det i år också, men dagarna springer iväg väldigt snabbt... och idag är det ju sista inlämningsdagen.

Jag önskar er alla en underbart härlig måndag! =)

4 kommentarer:

Vicki sa...

Verkar som regnet kommit in lite var stans över Sverige idag!!

Vilket fint körsbärsträd!! Är det ert?

Vicki

Mollan70 sa...

Här är deklarationen inskickad för ett par dagar sedan.
Jag var inne o besökte spindelmamman i går o min dator fick spelet.
Nu vågar jag i gå dit mera.=(

starling sa...

Hej där, det verkar som livet rullar på för dig. Härligt. Hoppas ni har haft det bra. Bilden på tulpanen var verkligen fin när den var fotat uppifrån. Jag har varit duktig och lämnat in min deklaration (sms) för ett par dagar sedan, annars brukar jag sitta och köa sista dagen. Kram på dig =)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Idag har det regnat här på morgonen, men nu har det slutat och solen kämpar för att ta sig fram, hihi... lite skit i hörnen får man ta, måste ju passa på å vara ute å få lite c vitaminer då det är fint :) hoppas du får en fin dag :)