söndag, maj 03, 2009

God natt! =)

(Körsbärsträdet på gården utanför lägenheten... Foto av Fru Pusselbit)

Dotter Pusselbit åkte inlines till karateträningen och hem. Sedan har hon spelat playstation på sitt rum...

Bilen blev inte färdig idag heller. Herrarna Pusselbit har haft stora problem med den gamla spindelleden som vägrat förflytta sig från sin plats. Även fast maken till och med borrade i den (om jag förstod honom rätt)... men elen och vindrutespolningen fungerar perfekt numera.

Jag själv har nu fått kragpallarna på plats med dubbla lager markduk. Det tuffaste var att få i 450 liter jord = 9x50 liters säckar. Jag är inte så stor och stark, så det var lite styrketräning! ;)
Jag kommer att så först när jag hittat några trevliga stenar att lägga på kanterna av den vita duken jag ska ha över sådden, jag vill inte att den ska blåsa bort...

Eftersom jag måste komma upp i morgon också, är det nog dags att sova nu. God natt på er! =)

3 kommentarer:

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! ja nog ryms det en hel del i dom, jag hade ju hjälp av gubben med traktorn när jag fyllde på mina här hemma, men inte på min kollonilott jag hade, jisses,,, men när det väl är gjort är det skönt.. Ha en bra dag :)

Heidi sa...

Hej på dig! Jag måste bara fråga, känner att jag har missat någonting, bor ni i en marklägenhet, med en uteplats?
För mig låter det bara härligt med alla utesysslor, skulle också gärna vilja ha en liten täppa. Vi får dock jobba ute på landet hos gammelmormor, men ändå...
Ha en skön städmåndag, du är duktig!!! Jag är lat... måste erkänna det någon gång... borde också städa här...
Kramizar:)

Pockethexan sa...

Hjälp! Min Fru förstår mig inte och tvingar mig dessutom att göra reklam för hennes blogg genom att använda mitt goda och oantastliga namn i hennes blogg! Idag gjorde jag så många inlägg på www.oumberligating.blogspot.com att hon tyckte att jag kunde lika bra göra ett till och strunta i att laga mat, det var bättre att jag gjorde ett inlägg i hennes blogg om att feministikonen Marilyn French gått ur tiden!
Jag får inte komma ut ur rummet förrän jag skrivit till alla!
Oumberlige Peter Olofsson!