torsdag, maj 07, 2009

Regn och solsken

(På vägen hem från La Stada igår, foto av Fru Pusselbit)

Efter läkarbesöket igår gick jag och maken och åt kinesisk lunchbuffet. Eftersom han ändå måste äta lunch innan han skulle tillbaka till jobbet igen och vi dessutom ville fira vår 20-åriga bröllopsdag på något sätt, så passade vi på! ;)

När han efter lunchen skyndade iväg till arbetet, gick jag runt och tittade på böcker i över 1 timma på akademiska bokhandeln. Det var så länge sedan jag var där och det är svårt att förstå hur tiden kan rinna iväg så snabbt när man har roligt... Naturligtvis passade jag också på att titta in på Indiska. Kan fortfarande inte begripa att ingen mer i min familj tycker om att gå in i den där affären...

På vägen hem öste regnet ned, det var som om någon hällde ut en massa vatten från en outtömlig hink. I en gångtunnel stannade jag och ca 20 andra upp och väntade på att regnet skulle avta något och det var riktigt trevligt. Sedan försökte jag också ta bilder, men det är inte lätt då man inte vill att mobilen ska bli alltför våt! ;)

Väl hemma hann jag dricka lite te innan jag skull ge mig iväg till kursen och jag måste erkänna att när kursen led mot sitt slut satt fru Pusselbit och hade fullt upp med att inte somna. När jag kom hem höll herr Pusselbit på att försöka förklara fysikens mysterium för son Pusselbit, samtidigt som han gjorde deras kvällsmat (blodpudding och bacon). Dotter Pusselbit låg och sov i soffan (enligt henne själv hade hon somnat redan 19.30) och jag själv snubblade isäng vid 23.00...

Idag verkar det bli en alldeles underbart solig dag och så vitt jag vet ska jag inte iväg någonstans mera än att tvätten ska tvättas ikväll. Däremot är det en hel del som ska göras här hemma och jag måste också sitta en hel del med det blivande företaget. Den 27 maj ska hela affärsidén och affärsplanen presenteras inför kursmedlemmarna...

Ha en så härlig torsdag! =)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du har nog misstagit dig. Jag tycker allt om att gå i den affären men tyvärr finns den ju inte där jag bor. Om jag inte minns fel så var pusselbitsyster nr 2 i ordningen väldigt förtjust i den butiken men hon bor definitivt inte i närheten :-)

Kram från pusselbitsyster nr 3

Fru Pusselbit sa...

Jag vet ju att mina kära systrar och min kära mor med glädje skulle följa med mig till indiska, men min man, min son och min dotter drar iväg med mig från indiska, inte ens vilda hästar skulle få med dem in dit... ;)

Härligheter enligt Erika sa...

Hej Pussel!!!

Hur har du det??? Nu är jag på bloggpromenad och har ÄNTLIGEN kommit till dig. Här är ff inte allt bra men jag har börjat lägga tid vid bloggandet igen. Har saknat dig och alla andra så!
Stooor kram och hoppas allt är bra!
Erika

Nnja sa...

Vilken fin bild :)

diana sa...

Får gratulera på bröllopsdagen ;)

syren sa...

God morgon! Grattis på bröllopsdagen. Vilken underbar bild. kram

Pebbles sa...

Gratulerar på bröllopsdagen!
Din blogg är alltid så vacker, jag är mer eller mindre tokig i dina vackra bilder...

Ha en bra dag, lycka till med tvätten och sov gott så småningom.

Heidi sa...

Härlig bild!!! Håller tummarna för dig ang din affärsidé och förberedelserna inför startandet. Det är mycket som måste tänkas, vet jag som gått innovationsprogrammet.
Kramkram!